Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, respekt ke všem zájmům, ale mrknu do vlákna Co mně právě potěšilo, hm, půl stránky fotbal, podívám se sem, hm, půlstrana fotbal. Nešlo by to nějak zredukovat do jednoho vlákna? Mohlo by se jmenovat třeba... moment... už to mám, "Fotbal" :)

Žádný flame prosím, nemyslím to úplně vážně, vím, že vás to zas přejde :cheers:

Odesláno

23 tisíc doplatek za plyn, no a jsem ročně na krásných šedesátipěti, kurvy to jsou (omlouvám se za vulgárnosti, ale musel jsem) :lol2:

To snad ani není možný, tolik propálit. Já topím tak, že chodím celou zimu doma v trenkách a jsem na půlce. Jakou máš zálohu a kolik m3 spotřebuješ? Máš byt nebo domek? Neřechtá se soused?

Odesláno

15+3 se ještě jako zámek nepočítá :D  U RWE, když jsme platil okolo 40 litrů, tak jsem mektal no, šel jsem k Čezu a mám to za 65 litrů, to je konec. Jenotka m3 mě vychází na 17,50 u RWE jsem byl na13,30 , no a mě stále zkouší už asi po pátém telefonu přemluvit, že jsou levnější, to nechápu, prej jsem tupej. Je pravda, že kvůli prckovy topíme o dost více a byla celkem dlouhá zima no, to je jako pravda, ještě tedy mají přijet zkontrolovat měřáky, ale tomu už moc nevěřím, že by s nima něco bylo.

Nemáte zkušenost s E.ONEM někdo? Dle tady toho by měl být nejlevnější, já už prostě s Čezem nechci mít nic společného!

https://www.usetreno.cz/kalkulacka-cen-plynu/kalkulace-cen-plynu/

Jenže African bydlí na zámku ;)

Odesláno (upraveno)

Na zálohách jsem zaplatil 40.960,-, doplatek mám 23.230,-kč. Propálil jsem 3.664 m3 " Domeček třípatrový 15+3 B) Teplo + voda plynem + dvě tisícky na elektriku + tisícku na vodu. Já snam makám jenom na ty energie, to je krach :crybaby: Na letošek mi nastavily měsíční zálohy na 5440,00Kč 

To snad ani není možný, tolik propálit. Já topím tak, že chodím celou zimu doma v trenkách a jsem na půlce. Jakou máš zálohu a kolik m3 spotřebuješ? Máš byt nebo domek? Neřechtá se soused?

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Na zálohách jsem zaplatil 40.960,-, doplatek mám 23.230,-kč. Propálil jsem 3.664 m3 " Domeček třípatrový 15+3 B) Teplo + voda plynem + dvě tisícky na elektriku + tisícku na vodu. Já snam makám jenom na ty energie, to je krach :crybaby: Na letošek mi nastavily měsíční zálohy na 5440,00Kč 

k čemu pak 15+3?  já platím ROČNĚ 12 000 a letos jsem měl přeplatek 7 000 a to na plyn topíme, vaříme i koupeme :-)

Odesláno

To Scifi: S mladou a malým hrajeme rádi na schovávanou :ph34r:

To Rudy: Hm, tak to nemám, naposledy jsem udělal okna za 110, zateplení mě spočítaly na 160, takže šetřím a s těmito doplatky ještě chvíli budu a to nepočítám občasný nákup hodinek :oneeyed02:

Montemar: Nezjistíš prosím tě z vyůčtování co letos stálo m3 u E.ONU?

Odesláno

Chlapi, respekt ke všem zájmům, ale mrknu do vlákna Co mně právě potěšilo, hm, půl stránky fotbal, podívám se sem, hm, půlstrana fotbal. Nešlo by to nějak zredukovat do jednoho vlákna? Mohlo by se jmenovat třeba... moment... už to mám, "Fotbal" :)

Žádný flame prosím, nemyslím to úplně vážně, vím, že vás to zas přejde :cheers:

+1

Odesláno

african, mrknu se..

.. jinak, znamej jede kompletne na elektriku, ma na strese jeden mensi solarni panel, ridi mu to nejakej sofistikovanej system od viessmanu za 250k..

.. a rocne plati 18 all in, tzn. veskera el. energie pro dum, dilnu, plus topeni...

Odesláno (upraveno)

Soused, kterej proaktivně navštívil stavební úřad kvůli stavbě přístřešku. Tím přivolal návštěvu úředníků u nás a spustil lavinovou reakci a SÚ teď bude řešit všech 30 pergol, boudiček a přístřešků, který má většina baráků u nás postavenejch bez povolení (páč místní truhlář řekl, že není potřeba). Bude veselo :D.

Ad topení - já platim 37 plyn (přízemní 165 m2 + temperovaná garáž, 4 lidi, vaření+TUV+topení) a k tomu 23 elektrika. A už řešim tepelný čerpadlo.

Akorát to bude muset počkat podle toho, kolik zahučim do stavebního řízení na pokutě, projektech atd. :D

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

No není nadto mít dobré sousedy          :lol2:    

Tak já mu to nemůžu mít úplně za zlý. Prostě to chtěl udělat korektně a podle předpisů. Ostatní se spokojili s tím, že "to není potřeba". Včetně mě. A teď si to užijem, holt za blbost se platí.

Odesláno

Tak já mu to nemůžu mít úplně za zlý. Prostě to chtěl udělat korektně a podle předpisů. Ostatní se spokojili s tím, že "to není potřeba". Včetně mě. A teď si to užijem, holt za blbost se platí.

no na pergolu snad fakt nic potřeba není ne?  ani takový ty baumax domky na zahrádku atd teda já v tomhle žiju. to jsem zvědavej co ti ouředníci řeknou

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...