African Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Virus v mém počítači jménem System Care Antivirus, shit, vůbec nechápu jak proklouznul Počítač úplně mrtvej, teď to zkouším podle youtube opravit, no aspoň internet už jde jak to vypadá"
schrapnel Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Kurva, tak sme v roku 2013 alebo ešte za totáča? Prečo sa musí človek s právomocami, čo za nechet sa vojdú stať automaticky kokotom par excellence?Kurva tak mi ten internet radšej vypnite úplne. Nič tu poriadne nefunguje, nič. Že ja som liezol do francúzskej spoločnosti....
Trojan Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Tak jsem se dokopal po 14 dnech umýt auto, chtěl jsem dát autu all inclusive péči, vyměnit filtr klímy páč auto poslední dobou nějak smrdí, umýt motor atd... U elektriky "spinkal" potkánek. A já si říkal, že asi odešel zas nějaký kontroler, že mi svítí airbag...Fakt se to dneska hodí. Navíc potkánek zdechl na vyloženě přístupném místě...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Před lety jsem v dubnu absolvoval třídenní služebku do Německa s novým kolegou, který k nám nastoupil z jiné branže - kosmetika. Druhý den jsme si potykali a už se nestyděl prohlásit, že moje kára smrdí čím dál víc... říkal jsem si no jo fajnofka, prodával voňafky tak tady dělá ramena.... no ano, hned po návratu auto do servisu a za půl hodiny telefonát, že tak velkou zdechlou krysu ještě neviděli ...
Trojan Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Ještě že jsem poslední dny jezdil s otevřeným oknem... A můžu vám říct, šahal jsem na ledacos, měl jsem ochočeného potkana, ale tak jak jsem se dneska štítil té mrtvé mrchy, to už jsem dlouho nezažil. Tahal jsem ho ven za hlavu a furt jsem měl pocit že mě kousne (ležel tam min. 3 dny).
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 známej takhle nabral cestou z Chorvatska netopejra do nasávacího tunelu k topení, chudák , dlouho s tím jezdil až to dal k nám na dílnu tak jsme hledali až jsme našli.Byl už pěkně vyschlej Batman.
ggrand Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Jsou lidé, kteří mají štěstí a najdou zalezlou havěť snadněji:
Frostie Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Jsou lidé, kteří mají štěstí a najdou zalezlou havěť snadněji:když se daří, tak se daří!
Trojan Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Kamarád nedávno ve 180 nabral zajíce a propasíroval ho v oktávce skrz větší IC až k motoru Tu srnku musel nabrat taky vysoko nad českými limity
Ondoni Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 RWE...neskutečné ku.vy...po ročním vyúčtování, kdy jsem by asi 4K v přeplatku, mi zvedli zálohy o víc jak 6 stovek...první měsíc jsem si toho nevšiml, druhý měsíc už bylo pozdě, protože jsem měl už vystavené SIPO...když jsem to řešil s operátorkou, tak si prej musím zajít na pobočku...tak sem šel na pobočku a tam mi šulinek řekne, že potřebuje stav plynoměru...což je super, protože byt pronajímám na druhé straně republiky a s nájemnicí se mi daří spojit jednou za uherský rok...takže mi opět vystaví SIPO s přepálenou zálohou...
gorlo Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Mondeo2 K tvemu prispevku se i dost dobre hodi tvuj podpis. :-))
sery.vlk Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 (upraveno) edit: nic Upraveno 1. května 2013 uživatelem sery.vlk
Bullet Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Neni to zrovna aktualni, nicmene uz mam asi pres mesic mam rozbite auto a cekam a cekam jak to dopadne....ale snad uz se to blizi ke zdarnemu konci, zaplatim opravu a vrhnu se po hlavne do hledani novych hodinek....:-)
bohus76 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Kurva, tak sme v roku 2013 alebo ešte za totáča? Reuters.pngSpeed.png Prečo sa musí človek s právomocami, čo za nechet sa vojdú stať automaticky kokotom par excellence?Kurva tak mi ten internet radšej vypnite úplne. Nič tu poriadne nefunguje, nič. Že ja som liezol do francúzskej spoločnosti....Ta rychlost připojení mě také sere,jsem momentálně s dcerou v lázních a fotky z Baselu se mi načítají snad deset minut.Ale na druhou stranu jsem rád,že vůbec nějaké připojení zde je.
David_B Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Tohle:http://kultura.idnes.cz/zemrel-kytarista-slayer-085-/hudba.aspx?c=A130503_022002_hudba_vdr R.I.P.
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Ty vole, Jeff Hanneman umřel. To je mizérie A může za to jedovatej pavouk. To bych se z toho posral Skupina, která spolu s Metallicou před 30 lety vymyslela thrash.V Brně prší. Škoda, že ne krev. Raining bloodFrom a lacerated skyBleeding its horrorCreating my structureNow shall I reign in blood!
Jeremy Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Tohle:http://kultura.idnes.cz/zemrel-kytarista-slayer-085-/hudba.aspx?c=A130503_022002_hudba_vdrhttp://www.metalinjection.net/latest-news/eww/slayers-jeff-hanneman-explains-how-he-got-bit-by-a-spider
organic Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Točí mě pohled z okna. Zítra jedu na týden na kola a v tomhle marastu to bude asi dost nepříjemná cyklistika.
flivver Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Dnes dva telefonáty audiotexu od Orange, kde mi ponúkajú akési skvelé služby. Kurník, tak ja si platím telefón a oni to využívajú ako reklamný kanál. Maximálna drzosť. Ak by to robili všetky firmy, tak iba zdvíhame telefóny. A ešte audiotex. Keby aspoň bolo komu vynadať.
Doporučené příspěvky