Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen jestli nejíš moc málo na svůj výdej, tělo si pak ukládá "na horší časy". Skoč si na InBody, sice to nějakou kačku stojí, ale jako analýza tuku a svalové hmoty je to výborný. 

Co to je InBody? Co všechno to umí vyhodnotit?

Odesláno (upraveno)

Co to je InBody? Co všechno to umí vyhodnotit?

Lion byl rychlejší, na praxi jsme to měli i v nemocnici na nutriční poradně, šikovná věc aspoň na stanovení svalové hmoty, vody, obsahu tuku v těle ,nesmí se na to s kardiostimulátorem. Hlavně to aspoň orientačně stanoví hodnotu bazálního metabolismu podle kterého se dá nastavit min. energetický příjem. Často se totiž stává, že lidi co mají problém s hubnutím jí paradoxně málo, my se učíme zásadu nikdy nejít pod bazál. 

Ať nejsem OT: štve mě že budu asi alergik, už 3 neděle mám rýmu jinak naštěstí nic vážného ale měl jsem to na jaře už vloni, asi budu muset někam zajít. Nějaký tip na dobrého alergologa v Brně ? Díky. 

Upraveno uživatelem honzyk
Odesláno

poprvé v životě jsem si něco objednal ze zahraničí. dokonce si kvůli tomu založil paypal a dva týdny a zboží nikde. zůstane ze mě konzerva co si pro všechno jezdí na kamenou pobočku :-(

Odesláno

..... zůstane ze mě konzerva co si pro všechno jezdí na kamenou pobočku :-(

Dělám to stejně. Na netu si člověk nevybere, pokud nejde vyloženě o prověřené obchody.

Odesláno

ja kupuju skoro vsechno na netu, at uz eshopy, nebo ebay, a problemy jsem mel minimalni. aji na firme kupujem na netu, at se jedna o obalovy materialy, kancelarsky kramy, tonery, naplne, az po spojovaci material..

Odesláno

People: Zatiaľ nie, ale do budúcna uvažujem o nových veľkých hodinách. Ale to že som sa rozbehol je len o tom, že by som tu mohol byť aktívnejší :cheers: .

Odesláno (upraveno)

poprvé v životě jsem si něco objednal ze zahraničí. dokonce si kvůli tomu založil paypal a dva týdny a zboží nikde. zůstane ze mě konzerva co si pro všechno jezdí na kamenou pobočku :-(

tak ono jde taky o to zakolik, odkud a jakou poštou.... 

Ať nejsem OT: štve mě že budu asi alergik, už 3 neděle mám rýmu jinak naštěstí nic vážného ale měl jsem to na jaře už vloni, asi budu muset někam zajít. Nějaký tip na dobrého alergologa v Brně ? Díky.

mě předloni napsala doktorka analergin a když to na mě někde přijde tak si jeden vemu a zhruba den mam klid... http://www.lekarna.cz/analergin-7x10mg-potahovane-tablety/

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Všichni to známe. Bez jediného varování mě opustil noťas. Zdánlivě pracuje ,ale obrazovka TMA.

Zkus připojit externí monitor ;)  (takhle jsem "opravil" ten, ze kterého píšu teď..)

Odesláno

Zkus připojit externí monitor ;)  (takhle jsem "opravil" ten, ze kterého píšu teď..)

Díky za radu. Jednoduché a přeci mě to nenapadlo.

Odesláno

Nehorázně mě štve počasí, zítra máme jít na výstavu psů s naším miláčkem ( to znamená, že dnes nezamhouřím oko- vykoupat, vyfenovat, učesat a doupravit ) a až tam zítra dorazíme a bude pršet, bude za 5 minut vypadat jak rousňák, ach jo.

Odesláno

Nehorázně mě štve počasí, zítra máme jít na výstavu psů s naším miláčkem ( to znamená, že dnes nezamhouřím oko- vykoupat, vyfenovat, učesat a doupravit ) a až tam zítra dorazíme a bude pršet, bude za 5 minut vypadat jak rousňák, ach jo.

Také se připojuji, co máte za rasu? BTW - dnes měli z nebe padat trakaře a fičet tornáda :lol2:  a v Praze ráno jen lehký deštík, jinak oblačno a dusno. Nevím kde Ti šulini berou ty předpovědi. Děs - běs!

Odesláno

Všichni to známe. Bez jediného varování mě opustil noťas. Zdánlivě pracuje ,ale obrazovka TMA.

Hmmm - mně opustil před tejdnem - harddisk a tenhle už se nevyrábí, to mně ani tak nenaštvalo - očekával jsem to. Ale koupil jsem novej a ten je bloklej od výrobce jen na osmičky a to je peklo. To mi dneska definitivně vytočilo, když jsem nedokázal nainstalovat scanner. :fyou:  :furious:

Odesláno

Mě včera nasrala Sparta, takhle se o titul nebojuje.

V rozhodujícím momentě to prospí.Ach jo, kua.

No jo, vy nebudete mít titul, my nebudeme mít Baník...:-(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...