marosh Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Když je někdo pičus, těžko s tím udělá 100 nasraných členů fora.Chybí mu kinderstube.
long Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Prozatím ne , ještě mě to neštve, ale jestli dostaneme šišku od Norů tak tady s nimi nevydržím a asi budeme muset odjet dřív. To by měli norci dva svátky kousek po sobě, nejdřív ta nezávislost a případně to že natrhli zadek českým hokejkám.
Ondoni Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 V počasí mám rád jasno (nebo aspoň polojasno)...totok je na kokot...
Lion Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 je fajn se zhádat a završit to tím, že jste vožralej a melete zcesty (po pěti pivech) když má druhá osoba v sobě sedmičku vína.... jsem zvědavý na ráno
Selix Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 sere me nas pan prezident. stydim se za nej. ale na druhou stranu ty zabery, jak se ozralej kymacel nad tema klenotama jsou k popukani. skoda, ze to neni prezident nekoho jinyho.
Návštěvník tolja Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Honzo, a řešils to pak ještě? My takhle s přítelkyní o víkendu v OBI sháněli tyč na záclony - v jiném obchodě stála 600 Kč, tak jsme se šli podívat sem, jestli ji nemají levněji. Našli jsme ji tam s cenovkou něco přes 400 Kč, tak jsme ji nabrali + pár dalších věcí, a pak se nám za pokladnou zdálo divné, že jsme platili nějak moc - koukneme na účtenku a tam je u tyče cena 720,-. Přítelkyně si povzdechla, co se dá dělat, tak už si ji necháme. Tak jsem se šprajcl, šel na služby zákazníkům, popsal situaci a v klidu vyjádřil své rozhodnutí za tuhle cenu tyč nekupovat - bez řečí vzali tyč zpět a vrátili nám peníze tak rychle, že jsem se divil; byl jsem připraven jít v rámci dohadování se o vrácení té tyče s někým na plac a tu špatnou cenovku mu ukázat... To jsi postupoval špatně, měl jsi chtít zboží za deklarovanou cenu. Párkrát už jsem tohle řešil, a vždy jsem dosáhl svého, ale stojí to trochu času přesvědčit šulína z informací, že s tvojí osobou si prdku nevytře. Vlastně jednou to zkusila vedoucí na poště v Horních Počernicích, nedokázala, nebo nechtěla vstřebat smysl napsaného a stálo jí to údajně nějaké peníze, jenže to nebyl problém v ceně, ale v parametru služby.
Filip.J Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Díky, Toljo. Půjdu se podívat, jestli tu cenovku opravili
Návštěvník tolja Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 sere me nas pan prezident. stydim se za nej. ale na druhou stranu ty zabery, jak se ozralej kymacel nad tema klenotama jsou k popukani. skoda, ze to neni prezident nekoho jinyho. jj, je to howado nekulturní, ožral se jako mužik, imho
KFL Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Počasí! Přestane už kur.. někdy dopr... pršet?! Jsem z toho na prášky, chčije už tejden v kuse, zahrada pod vodou, všechno nacucaný jak Zeman u koruny, ven se nedá vylízt, na zahradě dělat, se fakt už pose... .
gougy Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 jj, je to howado nekulturní, ožral se jako mužik, imhoPodle mě chyba v jeho týmu, prostě to nezvládli. Ať už je prezident jakýkoliv, jsou kolem stovky lidí, co mají podobné situaci zabránit (a je jedno, čím je indispozice zaviněna).
Liqid Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Kvalda na zítřejší VC Španělska. Alonso se doma moc nepředvedl
El Nano Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 to ne no :/ ale tak starty má dobrý a závodní rychlost má ferrari lepší než na jedno kolo. Bude bedna ale mohl by dojet před Vettelem a Rakkim
utrejch Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Podle mě chyba v jeho týmu, prostě to nezvládli. Ať už je prezident jakýkoliv, jsou kolem stovky lidí, co mají podobné situaci zabránit (a je jedno, čím je indispozice zaviněna).Takovej chytrolin - alkoholik si tak necha od nekoho neco rict
gougy Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Takovej chytrolin - alkoholik si tak necha od nekoho neco rict Hele i kdyby mu měli píchnout něco do žíly, co ho spraví, nebo uspí, tak to měli udělat Nedělám si iluze, že se třeba Obama (co teprve Putin) nikdy nesesype po pár týdnech 16+hodinového vytížení a pár panácích k tomu, ale na veřejnost ho nepustí..
utrejch Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Hele i kdyby mu měli píchnout něco do žíly, co ho spraví, nebo uspí, tak to měli udělat Nedělám si iluze, že se třeba Obama (co teprve Putin) nikdy nesesype po pár týdnech 16+hodinového vytížení a pár panácích k tomu, ale na veřejnost ho nepustí.. Nad tim proc mu nedaji trochu koksu jsem taky premyslel ;-)
lucid Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 (upraveno) Podle mě chyba v jeho týmu, prostě to nezvládli. Ať už je prezident jakýkoliv, jsou kolem stovky lidí, co mají podobné situaci zabránit (a je jedno, čím je indispozice zaviněna). Já být v jeho týmu, tak u něj furt stojím s flaškou a nalévám a nalévám. Upraveno 11. května 2013 uživatelem lucid
gougy Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Nad tim proc mu nedaji trochu koksu jsem taky premyslel ;-)třeba má strach ze závislostí (když už to na Nově komentoval i Nešpor, LoL)
luidis Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Já být v jeho týmu, tak u něj furt stojím s flaškou a nalévám a nalévám.Sobě nebo jemu?
mtruelle Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Počasí! Přestane už kur.. někdy dopr... pršet?! Jsem z toho na prášky, chčije už tejden v kuse, zahrada pod vodou, všechno nacucaný jak Zeman u koruny, ven se nedá vylízt, na zahradě dělat, se fakt už pose... .:-).. doufám, že tento obrat zlidoví :-)
lucid Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 (upraveno) Sobě nebo jemu? Jemu, ať je toto "prezidentské období" co nejrychleji za náma. Upraveno 11. května 2013 uživatelem lucid
Doporučené příspěvky