Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prozatím ne , ještě mě to neštve, ale jestli dostaneme šišku od Norů tak tady s nimi nevydržím a asi budeme muset odjet dřív. To by měli norci dva svátky kousek po sobě, nejdřív ta nezávislost  a případně to že natrhli zadek českým hokejkám.

Odesláno

je fajn se zhádat a završit to tím, že jste vožralej a melete zcesty (po pěti pivech) když má druhá osoba v sobě sedmičku vína.... jsem zvědavý na ráno :D

Odesláno

sere me nas pan prezident. stydim se za nej.

ale na druhou stranu ty zabery, jak se ozralej kymacel nad tema klenotama jsou k popukani. skoda, ze to neni prezident nekoho jinyho.

Návštěvník tolja
Odesláno

Honzo, a řešils to pak ještě? My takhle s přítelkyní o víkendu v OBI sháněli tyč na záclony - v jiném obchodě stála 600 Kč, tak jsme se šli podívat sem, jestli ji nemají levněji. Našli jsme ji tam s cenovkou něco přes 400 Kč, tak jsme ji nabrali + pár dalších věcí, a pak se nám za pokladnou zdálo divné, že jsme platili nějak moc - koukneme na účtenku a tam je u tyče cena 720,-. Přítelkyně si povzdechla, co se dá dělat, tak už si ji necháme. Tak jsem se šprajcl, šel na služby zákazníkům, popsal situaci a v klidu vyjádřil své rozhodnutí za tuhle cenu tyč nekupovat - bez řečí vzali tyč zpět a vrátili nám peníze tak rychle, že jsem se divil; byl jsem připraven jít v rámci dohadování se o vrácení té tyče s někým na plac a tu špatnou cenovku mu ukázat...

To jsi postupoval špatně, měl jsi chtít zboží za deklarovanou cenu. Párkrát už jsem tohle řešil, a vždy jsem dosáhl svého, ale stojí to trochu času přesvědčit šulína z informací, že s tvojí osobou si prdku nevytře. Vlastně jednou to zkusila vedoucí na poště v Horních Počernicích, nedokázala, nebo nechtěla vstřebat smysl napsaného a stálo jí to údajně nějaké peníze, jenže to nebyl problém v ceně, ale v parametru služby.

Návštěvník tolja
Odesláno

sere me nas pan prezident. stydim se za nej.

ale na druhou stranu ty zabery, jak se ozralej kymacel nad tema klenotama jsou k popukani. skoda, ze to neni prezident nekoho jinyho.

jj, je to howado nekulturní, ožral se jako mužik, imho

Odesláno

Počasí! Přestane už kur.. někdy dopr... pršet?! Jsem z toho na prášky, chčije už tejden v kuse, zahrada pod vodou, všechno nacucaný jak Zeman u koruny, ven se nedá vylízt, na zahradě dělat, se fakt už pose... :(.

Odesláno

jj, je to howado nekulturní, ožral se jako mužik, imho

Podle mě chyba v jeho týmu, prostě to nezvládli. Ať už je prezident jakýkoliv, jsou kolem stovky lidí, co mají podobné situaci zabránit (a je jedno, čím je indispozice zaviněna).

Odesláno

Podle mě chyba v jeho týmu, prostě to nezvládli. Ať už je prezident jakýkoliv, jsou kolem stovky lidí, co mají podobné situaci zabránit (a je jedno, čím je indispozice zaviněna).

Takovej chytrolin - alkoholik si tak necha od nekoho neco rict :)

Odesláno

Takovej chytrolin - alkoholik si tak necha od nekoho neco rict :)

Hele i kdyby mu měli píchnout něco do žíly, co ho spraví, nebo uspí, tak to měli udělat ;)  Nedělám si iluze, že se třeba Obama (co teprve Putin) nikdy nesesype po pár týdnech 16+hodinového vytížení a pár panácích k tomu, ale na veřejnost ho nepustí..

Odesláno

Hele i kdyby mu měli píchnout něco do žíly, co ho spraví, nebo uspí, tak to měli udělat ;)  Nedělám si iluze, že se třeba Obama (co teprve Putin) nikdy nesesype po pár týdnech 16+hodinového vytížení a pár panácích k tomu, ale na veřejnost ho nepustí..

Nad tim proc mu nedaji trochu koksu jsem taky premyslel ;-)

Odesláno (upraveno)

Já být v jeho týmu, tak u něj furt stojím s flaškou a nalévám a nalévám.

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

Počasí! Přestane už kur.. někdy dopr... pršet?! Jsem z toho na prášky, chčije už tejden v kuse, zahrada pod vodou, všechno nacucaný jak Zeman u koruny, ven se nedá vylízt, na zahradě dělat, se fakt už pose... :(.

:-).. doufám, že tento obrat zlidoví :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...