Přejít na obsah

Zenith 35.1240.400/01.C495


Veru1992

Doporučené příspěvky

Nedavala jsem to sem proto, ze bych mela potrebu si cist urazejici komentare. Obratila jsem se sem proto, ze tomu sama nerozumim a chtela jsem se dozvedet vic od nekoho, kdo se o to zajima a vedel by vic. Taky bezne dary za statisice nedostavame, ale to, jakym zpusobem se nam do rukou dostaly vam muze byt jedno a neni to predmetem dotazu.

Upraveno uživatelem Veru1992
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak. Von si tady asi každej mysli, ze kdokoli se přijde zeptat na cenu/původ hodinek, má na netu nastudováno stovky hodin . Právě proto se jde ptám sem, to dá rozum. Někdy jsou ty reakce místních chytráku až směšný, když se někdo slušně zeptá, proč nemůže dostat slušnou odpověď? Nemluvím vo tomhle konkrétním případu, ale občas to tady fakt vypadá jak hnízdo vseznalku, co si koupili jedny drahy hodinky a najednou jsou nejchytřejší ze všech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi trochu zase rozvířím hyperkorektní vody. Ty hodinky si urážku zaslouží. Když někdo o hnusných fejcích napíše, že jsou to hnusný mrdly, tak má IMHO pravdu. Do tazatelky se nikdo nenavážel. Zareagovala s mírnou tenzí ... :-) Jasně, byla zklamaná. Pokud ke zisku hodinek třeba i přinesla drobnou osobní oběť, mohla být zklamaná o to více. Vím, žijeme v době mee too, 54 (nebo já nevím už kolika) pohlaví, vítání všech a všude za každou cenu, ale zase zachovejme si trochu nadhled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznám se, že po prvním příspěvku jsem si myslel svoje, ale je fakt, že ten následující už byl v pořádku. Škoda jen, že to nešlo hned a myslím, že částečně i proto pak nebyly reakce úplně "vřelé".

Je ale pravda, že občas se asi nově příchozí necítí úplně vítáni a často jsou v tom nevinně.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...