Přejít na obsah

Hodinky k promoci


Doporučené příspěvky

Je třeba si to vyzkoušet.
Ja mám zápěstí  17,5 cm a zvládnu v pohodě i celkem masivní - https://www.ablogtowatch.com/christopher-ward-c7-rapide-collection-watches/ - 42 mm průměr a 14,3 mm na výšku. Sice mám pocit při nasazení, že s tím někde drbnu, ale po chvíli bez problému.

Na druhou stranu CasioOak mají 45,4 mm a zřejmě díky váze působí výrazně menším dojmem... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejspíš budu brát Bally z inzerce od místního člena :), tak uvidíme jak se situace vyvrbí. 

 

Ještě jsem narazil na tyhle Hamiltony, splňujíí většinu požadavků :)).

(https://www.skywatches.com.sg/reviews/watch-brand/designers-watch/hamilton-watch/hamilton-h38415131-timeless-classic-automatic-watch.htm)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ball jsou pekny. Ta sekundovka ma smrnc. Jen bych se bal ze casem omrzi. Koukam ted ze tam jsou king seika. Oziveny prispevek se slevou a uz pise ze ceka na platbu... Ale mrkni, jsou uzasny. Navic high beat a certifikovany chronometr. Nebyt to vintage, tak je cena uplne jinde

 

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Abych oživil diskuzi, za ten uplynulý měsíc jsem toho opět hodně viděl/přečetl, preference se zase mírně změnili a přijdu si, že jsem se konečně na něčem ustálil :).

 

Víceméně se už pár dní odhodlávám koupit starší verzi Oris Big crown pointe date (https://www.chrono24.cz/oris/big-crown-original-pointer-date-automatic-mens-watch-01-754-7696-4361-07-8--id14439088.htm), která se teď na chrono24 objevila za docela zajímavý peníze, srovnávám je s Hamilton khaki king (https://www.hodinky-koscom.cz/hamilton-khaki-field-king-auto-h64455523-k0005713).

 

 

Na Oriskách se mi líbí takový "vintage" nádech, libí se mi ručky, provedení cifru, pointer date komplikace i zajímavá luneta. Pokud by se origo tah nahradil nějakým vhodným řemenem, dovedu si představit, že by se možná dali vzít i k nečemu jinýmu než ke košili. Otazník je plastový sklíčko a bicolor. Kombinace rose gold s ocelí se mi na obrázcích, který jsem viděl celkem zamlouvá, tady jich je hromada  (https://forums.watchuseek.com/f22/show-your-oris-big-crown-original-pointer-date-2232241.html), tak snad by mě nečekalo v realu nějaký zklamání. Dalším otazníkem je plastový sklíčko a jak moc ho brát jako nevýhodu, mě to jako takový problém nepřijde, líbí se mi, že se dá přeleštit, ale obecně mi přijde, že je mnohem oblíbenější safír :).

 

Oproti tomu na těch hamiltonech se mi moc líbí barva cifru, day date komplikace, přijde mi fajn delší rezerva chodu a safírový sklo...

 

 

nějaký názory, nebo postřehy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

možná to trochu nekorektně odlehčím

 

ale jako heterosexuál vidím ty Hamiltony jako výrazně lepší volbu ;o)

 

Jsem holt zatížený na field/military, možná i proto, že bez brýlí to je nejčitelnější cifr...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
před 41 minutami, Spongebob napsal:

Taky jsem chtěl zalobovat za ty posledni Hamiltony :) a koukám že nakonec vyhrály Orisky :)  Je fakt že vypadají "honosněji" když ti mají připomínat promoci a dar od rodičů. Na té kůži mi příjdou super!

Ono na ty Hamiltony taky možná někdy dojde :). Přijde mi, že to kůže tak trochu "žředí", s tím bicolor tahem je to trochu moc rose goldu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...