autoEKOmotion Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto strojkem. Hodinky vypadají velmi efektně - průhledné dýnko - pěkný design. Zajímalo by mně jestli fungují tak dobře jak vypadají. Navíc jsou za poměrně slušnou cenu. Takže doporučení či spíše nebrat ? Díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoEKOmotion Odesláno 11. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 kalibr 7S36? nemaji hacking a nemaji rucni natah, jinak day/date... mam jedny Seiko 5 stace cca 30 let, asi bez vetsi udrzby, bezi spolehlive... jaky je to presne typ? pokud se ti libi, jdi do nich... Díky za odpověď, jde o model SNZB23J2 . Mají černý ciferník, který pěkně jde k zelené sekundovce. Přesně ! - kalibr 7S36. Hacking ? Ruční nátah ? O co přesně jde ? Myslím, že by mohly být dobré na takové sportovnější nošení, do přírody nebo na běhání... Co myslíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Díky za odpověď, jde o model SNZB23J2 . Mají černý ciferník, který pěkně jde k zelené sekundovce. Přesně ! - kalibr 7S36. Hacking ? Ruční nátah ? O co přesně jde ? Myslím, že by mohly být dobré na takové sportovnější nošení, do přírody nebo na běhání... Co myslíš ? Ja mam Seiko Atlas s kalibrom 7S36 a nemam k nemu ziadne vyhrady. Ubehnem s nimi 3x9km do tyzdna a sekundovka drzi stale rovnaky cas. Mozno som jednym z vyvolenych ale pri kupe mi robili +40sekund a po 2 navstevach hodinara mi robia denne +1s. Takze da sa povedat, ze presnejsie hodinky som zatial nemal na ruke teda ak ratam v cenovej kategorii do 5000CZ. Hacking : zastavenie sekundovej rucicky Rucny natah: moznost natiahnutia hodiniek manualnym sposobom, otacanim korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 (upraveno) Ahoj, mam krome jinych - atlasy kupovane tady od clena fora - spolehlive a dle meho designove povedene hodinky, ktere neudelaji ostudu na bezne ruce. Potapecske cibuel, co vypadaji hodne efektne. Kalibr 7S36 je jeden z nejzakladnejsich, ale taky hodne solidnich soucasnych strojku sveta. O tom, ze by delali +1s za den tezko soudit. Spis si myslim, ze je to takova rybarska latina a velke oci., nebo je vyse komentujici pan majitel panem sveho casu :-) Kdyby ano, tak by se dostali za hranici COSC - certifikat presnosti chodu svycarskych hodinek, a to by pak asi Japonci trosku tenhle model zdrazili, ne? Ja osobne musim mit jen reminek v kuzi, kovove tahy ani gumu nemuzu, coz je u techle hodinek trochu problem, aby se nasel nejaky pekny a vodemilny. Jinak za ty penize mas hodinky na par dlouhych sezon. Bez baterky jen automa - s chodem cca 2-3 dni, kdyz nejsou na ruce. Takze koupi neprohloupis. Zelena sekundovka je zajimava... Upraveno 11. srpna 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoEKOmotion Odesláno 11. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Ahoj, mam krome jinych - atlasy kupovane tady od clena fora - spolehlive a dle meho designove povedene hodinky, ktere neudelaji ostudu na bezne ruce. Potapecske cibuel, co vypadaji hodne efektne. Kalibr 7S36 je jeden z nejzakladnejsich, ale taky hodne solidnich soucasnych strojku sveta. O tom, ze by delali +1s za den tezko soudit. Spis si myslim, ze je to takova rybarska latina a velke oci., nebo je vyse komentujici pan majitel panem sveho casu :-) Kdyby ano, tak by se dostali za hranici COSC - certifikat presnosti chodu svycarskych hodinek, a to by pak asi Japonci trosku tenhle model zdrazili, ne? Ja osobne musim mit jen reminek v kuzi, kovove tahy ani gumu nemuzu, coz je u techle hodinek trochu problem, aby se nasel nejaky pekny a vodemilny. Jinak za ty penize mas hodinky na par dlouhych sezon. Bez baterky jen automa - s chodem cca 2-3 dni, kdyz nejsou na ruce. Takze koupi neprohloupis. Zelena sekundovka je zajimava... Díky všem za radu. Myslím, že to je pozitivní impulz ke koupi. Kdyby spíš někdo měl negativní reakce, neváhejte a napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2008 Ahoj, mam krome jinych - atlasy kupovane tady od clena fora - spolehlive a dle meho designove povedene hodinky, ktere neudelaji ostudu na bezne ruce. Potapecske cibuel, co vypadaji hodne efektne. Kalibr 7S36 je jeden z nejzakladnejsich, ale taky hodne solidnich soucasnych strojku sveta. O tom, ze by delali +1s za den tezko soudit. Spis si myslim, ze je to takova rybarska latina a velke oci., nebo je vyse komentujici pan majitel panem sveho casu :-) Kdyby ano, tak by se dostali za hranici COSC - certifikat presnosti chodu svycarskych hodinek, a to by pak asi Japonci trosku tenhle model zdrazili, ne? Ja osobne musim mit jen reminek v kuzi, kovove tahy ani gumu nemuzu, coz je u techle hodinek trochu problem, aby se nasel nejaky pekny a vodemilny. Jinak za ty penize mas hodinky na par dlouhych sezon. Bez baterky jen automa - s chodem cca 2-3 dni, kdyz nejsou na ruce. Takze koupi neprohloupis. Zelena sekundovka je zajimava... Nebudem komentovat tvoj prispevok len ti poviem, ze kazdy strojcek z rovnakej modelovej rady je uplne ale uplne iny. Tym padom sa aj inak sprava, niekto ma stastie a niekto nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2008 Nebudem komentovat tvoj prispevok len ti poviem, ze kazdy strojcek z rovnakej modelovej rady je uplne ale uplne iny. Tym padom sa aj inak sprava, niekto ma stastie a niekto nie. No tak uplne jiny snad asi ne! Doufam, ze z logickeho hlediska ani nemuzes verit tomu, co rikas. To jestli se nekdo chova k hodinkam dobre nebo ne, je vice mene pravda, ale tvuj nazor ze: "kazdy strojcek z rovnakej modelovej rady je uplne ale uplne iny" - to mne fakt hodne pobavilo. Mas pocit, ze si kupujeme prekvapeni co na nas tentokrat vyjde? Ja ne. Tak maximalne u hodne drahy ph. pateku aj. bych ti to mozna spapal, ze co stroj, to original, ale u SEIKA za 100 dolacu je to fakt hodne naivni. Tam to "Seikaj", jak Bata cvicky. Good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoEKOmotion Odesláno 12. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2008 Je jasné, že ruční práce je ruční práce. Ale třeba takový Aston Martin, přestože je poskládaný každý kousek lidskou prací, neujede Corvetě Z-06. Děda je vpodstatě sedlák, dostal na narozeniny před 10 lety Seiko automaty - taky základní model - a jediný problém je poškrábané sklíčko, což je na sedláka asi dobrý výsledek. Pořád nevím, jestli dát na Kibiho a jít to prostě zkusit. Ale jak říká " radoost" bych z nich určitě měl. Na první pohled mne zaujaly. Díky všem za příspěkvy a můžeme se zase začít věnovat něčemu jinému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Pokud se ti opravdu líbí tak jdi do nich, koupí hodinek Seiko chybu neuděláš a za tu cenu za kterou se prodávají nekoupíš nic lepšího v poměru,cena,výkon za ty peníze je to hodně muziky navíc vodotěsnost 10ATM ostudu si snimi rozhodně neuděláš. Za ty peníze jsou to bezkonkurenční hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frogggy Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 já mám sice jiný model ,ATLASY je to ale stejný kalibr, naposledy jsem je seřizoval 1.června a do dnes dělají 35 sekund za 82 dní, podle mne super odchylka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
secido Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 já mám sice jiný model ,ATLASY je to ale stejný kalibr, naposledy jsem je seřizoval 1.června a do dnes dělají 35 sekund za 82 dní, podle mne super odchylka Tak to znie viac ako neuveriteľne, veď bežný quartz ma deklarovanú presnosť +/- 20 - 30s. mesačne. V pohode sa vojdeš do COSC, sú také presne out of the box? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frogggy Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Mam je jako hodinky na běžné nosení, ráno je nasadím a večer před spaním odložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frogggy Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Vím že při nošení se mi spoždují, a při odložení zrychlují, ale tak důkladně jsem odchylku neměřil, stačí mi výsledek za celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Ak sa smiem spýtať, aký máte názor na tieto Seika? http://www.azwatch.cz/hodinky/se651-seiko-5-ii-blue-dial Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 (upraveno) Ak sa smiem spýtať, aký máte názor na tieto Seika? http://www.azwatch.cz/hodinky/se651-seiko-5-ii-blue-dial Ďakujem. Je to to cenově nejnižší co můžeš v mechanice dostat. Kvalitativně jde samozřejmě taky o to nejnižší od Seika, ale na druhou stranu je to ověřený kalibr, který rozhodně nezklame. Tah je plechový - vytahá se, ale to není tragédie. Stojek není žádná levná Čína, takže bude šlapat i za 20 let spolehlivě. Za ty peníze je to výborná koupě. Jinak doporučuju sledovat i aukro jsou tam i nové kousky Seiko 5 za výrazně nižší cenu, třeba http://www.aukro.cz/item433739687_seiko_au...nky_snk795.html Sám jsem měl Seiko 5 tak 4-5 kousků a všechny OK. Jeden mi ještě zbývá a nosím ho na Motorku a horší práci. Jestli se ti líbí tak rozhodně nezklymou. Pozor jen na průměr - jsou poměrně malé. V obdobné třídě ( cenové i kvalitativní ) se dá najít ještě Orient. Třeba tady něco malého : http://www.kupujici.cz/orient-automatic-ce...3d-p-67466.html nebo pořádný kus nerez oceli: http://hodinky.primanakupy.cz/panske-2-hod...ient-2emal001d/ http://hodinky.primanakupy.cz/panske-analo...ient-2emal001h/ Upraveno 8. září 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 (upraveno) Ďakujem za reakciu. Ja viem, nie je to bohvieaký výber, ale tak, začať sa niekde musí. Tieto sa mi páčia viac http://www.12ampm.com/store/display.php?id=384& (ani ich cenu neviem), ale sú len v tejto variante a v zlatej. a ja by som radšej podklad čierny - tmavý a svetlé indexy. Upraveno 8. září 2008 uživatelem Proteus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Ďakujem za reakciu. Ja viem, nie je to bohvieaký výber, ale tak, začať sa niekde musí. Tieto sa mi páčia viac http://www.12ampm.com/store/display.php?id=384& (ani ich cenu neviem), ale sú len v tejto variante a v zlatej. a ja by som radšej podklad čierny - tmavý a svetlé indexy. Naopak myslím, že je to velmi dobrý začátek, ze kterého nebudeš zklamaný !!! A tady máš inspiraci .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 (upraveno) Tie prvé sú Seiko Spirit, že? A tie druhé by som veru aj bral. Už len cenu zistiť, a kde sa predávajú. a vymeniť kožený remienok za čierny. a ten poklad, ak by bol tmavý. ale to už chcem asi veľa, že? ::edit:: - na ebay som objavil tieto seika: http://cgi.ebay.com/Seiko-5-50M-Automatic-...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Seiko-5-Automatic-Mens...1QQcmdZViewItem Celkom zaujímavé. Aj tie prvé. Kombinácia čiernej a zelenej sekundovky je príjemná. Upraveno 8. září 2008 uživatelem Proteus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Hehe. Pritulka. To je dobry, to neznam Jinak krasne hodinky. Nechces jsem postnout pritulku se seikama? Ze bych mel inspiraci pro tu svou. Ta porad zastava nazor, ze nejlepsi hodinky jsou znacky Samsung. Tim mysli bohuzel mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Hehe. Pritulka. To je dobry, to neznam Jinak krasne hodinky. Nechces jsem postnout pritulku se seikama? Ze bych mel inspiraci pro tu svou. Ta porad zastava nazor, ze nejlepsi hodinky jsou znacky Samsung. Tim mysli bohuzel mobil klidně ji postni i bez .... bez.... bez ... bez hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se