geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Kdyby chodili důchodci jen v jejich dobu, tak ano, jinak je to o ničem, jedno kdy ty jejich hodiny jsou. Tak doufám že naše Vietnamka už otevřela (měla nějak týden zavřeno, ne v souvislosti s virem), páč na tohle už nemam nervy, pokaždý hledat v kolik mužu do krámu. Upraveno 23. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Tak choď až po obědě jako já a máš to vyřešené. Nakupuji pro rodiče i prarodiče jak jedu z práce. Ten čerstvý rohlík ráno ozelim.Jinak v malých kramech už to okno nebude. Upraveno 23. března 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Když už něco cituješ, tak si pamatuj co. Hemingway psal o lidstvu ..... Nikoli o Evropě.Hemingway hlavně cituje anglického básníka Johna Donna (1571-1631). Celá část té jeho básně v překladu zní: "Žádný člověk není ostrov sám pro sebe, každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny; jestliže moře spláchne hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj: smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě." Upraveno 23. března 2020 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Krásná báseň. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tak choď až po obědě jako já a máš to vyřešené. Nakupuji pro rodiče i prarodiče jak jedu z práce. Ten čerstvý rohlík ráno ozelim.Jinak v malých kramech už to okno nebude. To víš, že jdu radši navečer nebo večer, ale pro ten chleba, co vozí z pekárny chodíme ráno. Pro velkej nákup ne. Oni ten chleba prodávaj u pultu, nemusíš mezi regály, jenže pult je ve velkym krámu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 já včera dostal pozvání na poker, v Prazeani mě to nepřekvapilo, tak trochu jsem to čekalkdyž byla v USA prohibice, tak hromadně vznikaly ilegální baryU nás na vesnici byla doteď jedna hospoda. Najednou je jich tu asi 8 malejch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 přemýšlím jestli lidi na ilegálních hospodách (a myslím to obecně, jak pro USA 30. léta min. století, tak současný náznaky v ČR) láká potřeba alkoholu, nebo sociálního kontaktu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Obojí? Třeba moje kamarádka sládková říká, že "pivo je společenská záležitost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Hemingway hlavně cituje anglického básníka Johna Donna (1571-1631). Celá část té jeho básně v překladu zní: "Žádný člověk není ostrov sám pro sebe, každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny; jestliže moře spláchne hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj: smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě." Psal jsem že to Hemingway použil jako motto nikoliv že je autor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Obojí? Třeba moje kamarádka sládková říká, že "pivo je společenská záležitost".A má pravdu. Naprostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Obojí? Třeba moje kamarádka sládková říká, že "pivo je společenská záležitost".asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 U nás na vesnici byla doteď jedna hospoda. Najednou je jich tu asi 8 malejch :-) Základní vybavení v době krize, stinná stránka je ta že jsem od minulé středy právě narazil třetí soudek Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Akorát já už z toho zacinam mít společensky pupek Strašný, jak teď člověk musí lejt po večerech sám.. Abychom nešli z karantény rovnou do léčebny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Jop, takhle to je správně Qvido :-) Já naplnil vinotéku, hned jak byla viróza v plenkách a taky na pohodu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) dawe, Karanténa jako karanténa. Upraveno 23. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Dorazila čínská pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 A...? Je to k něčemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Pocitam ze malu laborku na testovanie priepustnosti mikrocastic doma Liqid nema, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Asi takhle... ochrana občana FIRST...! Skoro...0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Jsem se ptal, že Liqid dělá v nějaké zdravotní oblasti (nebo se pletu?), tak by mohl mít představu, že třeba některý typy / značky / výrobce zná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se