Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...


Doporučené příspěvky

...A si bych se taky neudržel - ale pište si že baba jedová už by teď obvolávala právníka a cajty, že místo izolace šíříte po sídlišti tudlenctu čínskou chorobu + kolik let natvrdo za nakažení chudáka ohrožené stařenky můžete vyfasovat? :thumbsdown_anim:

image.png.af4e0b5382dfa08a643494ef238863fc.png

PS: Nickolasovi samozřejmě držím palce, ať to paní zvládne -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je na tom to nejhorsi, ze by je fakt zavolala. Navic kolem jejich dveri musim chodit - smeti, do garaze pro pivo, do sklepa... Jasne, dohod bych se s nima. Zakladni zivotni potreby si obstaravat clovek musi. Po schodech v respiratoru. Ale komu se chce jeste otravovat s bonzama :( Ale da to praci, udrzet se. Mel jsem velke cukani si ten respirator potahnou a rict ji MY!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

. Len pre info mam 44 rokov a uz niekolko rokov beham(1500km/rok) a jazdim na bajku(2700km/rok) srdce mi v priemere tepe na 47 uderov za minutu(nonstop nosim Fenix 6X)...takze by sa dalo povedat, ze som fit ...mna to chytilo 14.12 .Bolest klbov a chrbtice, asi tyzden bez cuchu a chuti a do toho neustale sa vracajuce horucky. Dva tyzdne som “na tvrdo” izolovany lezal. Teraz som uz skoro dva tyzdne v civilizacii, ale stale to nie je ono. Stale citim nieco na prieduskach a mam slabsi kasel. O sporte nemoze byt ani reci...rozmyslam, ze si dam spravit nejaky rtg pluc, alebo nieco..


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 1. 2021 v 14:45, Pege1012 napsal:

Ahoj,

no já osobně s Isoprinosine zkušenost mám, ale nic moc. Od 1.prosince diagnostikován i s manželkou Covid 19. Od toho dne 3x denně Isoprinosine 100 mg. 

Čtyři dny bez příznaků, 5 den horečka ale pořád se to dalo. 8. prosince jsem už nezvládl skoro doplazit se na záchod, tedy nemocnice, diagnostikován oboustranný zápal plic, takže Remdesivir, JIP, terapie HF (vysokorychlostní kyslík). Takže u mne ten Isoprinosine nezabral. Ale já ovšem diabetik na inzulinu, nadváha a hypertonik. V nemocnici jsem byl 17 dnů. Dnes doma, večer pořád záchvaty kašle,vyjít schody do 2 patra pořád neskutečný problém, ale jsem vcelku rád, že jsem to přežil.

Ty vogo, drž se, držím palce, ať jste co nejdříve v pořádku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, lucid napsal:

Ty vogo, drž se, držím palce, ať jste co nejdříve v pořádku.

Díky za přání, už je to opravdu lepší, ale plíce pořád na cca 50-60%, jinak manželka naopak první 3 dny horečku, ztráta čichu a chuti a v době kdy se mi přitížilo už ona byla v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 1. 2021 v 13:37, African napsal:

Držte se, stojí to za prdlačky. Co je to ten Isoprinosine prosím?

Isoprinosine je v CR lek na predpis.

Doktor Beran jiz loni v lete zverejnil informace, kde tento lek doporucuje i jako prevenci. Slovensky STBak, t.c. premier CR sliboval, ze ucinnost necha proverit, ale asi zjistil, ze z toho zadne prachy nevytahne, tak neudelal nic. 

Prave jsem nekde na netu cetl reakci nejakeho kriploidniho curaka /copyright David Cerny/ jmenem Cikrt, kdysi tiskovy mluvka MZ, ktery zpochybnoval ucinnost a eticnost podani leku starym lidem doktorem Beranem. Pravdepodobne neni zajem lecit, jen omezovat a ockovat.

Lek se da pod nazvem Eloprine bez problemu objednat z Polska, je to antivirotikum bez nutneho receptu a treba tady ho poslou do tydne

https://www.apteka-melissa.pl/produkt/eloprine-500mg-50-tabl,19372.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás v okolí při nasazení Isoprinosine v denních dávkách 2-2-2 měli všichni rozumný průběh, doma. 

Sehnat se dá, dcera ho brala v Motole, u nás na maloměstě před měsícem ani náhodou, v HK taky nic, Sy taky nic. Minulý týden jedna lékárna u nás na maloměstě dostatečná zásoba - tady se projeví výhoda ereceptu, takže svitavská a hradecká část rodiny poslala recepty na můj mobil a já to v klidu nakoupil.

Tchán ležel v říjnu skoro 2 týdny na ventilátoru, teď dostal lékařskou zprávu a v nemocnici ho dostával taky. Obvoďák mu doporučil brát jeden denně i nyní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jeste vetsi blbec nez jsem doufal...


Premiér Andrej Babiš (ANO) přeci jen bude očkování v Česku řídit sám. Potvrdil to v rozhovoru pro server novinky.cz. V něm uvedl, že tak důležitou logistickou akci nemůže řídit nikdo jiný, protože nemá takové zkušenosti jako on.

„Takovou logistickou akci nemůže řídit epidemiolog nebo lékař. Nechci se přeceňovat, mám ale za sebou x krizových situací. Člověk v byznysu získá jiné instinkty, jiný tah na branku, jiné myšlenky a zkušenosti. To lidé ve státní správě nemají,“ zhodnotil se v rozhovoru Babiš, který podle informací Seznam Zpráv v posledních dnech v rámci své koordinační činnosti třeba obvolává ředitele nemocnic, kteří mu každý den musí hlásit, kolik vakcíny spotřebovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čím dál tím víc si myslím, že by jsme se měli vracet k Českým tradicím - Defenestrace, Znárodnění, Vyvlastnění, a hlavně k trestu smrti  a taky si pořádně ujasnit pojem Vlastizrada , nebo nám ten pitomec předvede, jak lze stát zkrachovat a lidi uvézt v otroctví, páč jinak nás nic jinýho nečeká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opatrně. Myslíš, že by to vyvlastnění a znárodnění skončilo jen u Bureše? A pokud jde defenestraci, Slavata, Bořita i písař to přežili, zato iniciátoři povstání to odskákali. Bilá hora, 27 pánů popraveno, přerozdělení majetků na dalších několik století; kulturní, politické i náboženské změny k horšímu (pro Čechy)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomhle je fajn historie, když už si po pár stoletích můžete bez zbytečných emocí počíst jak ta šaráda dojela na typicky českou opatrnost, lakotu, chamtivost...

Císařská armáda byla tehdy (jako dnes Koronavirus a EU) tak vetchá, že si najaté vojsko povstalců (ani nepíšu Češi) mohlo udělat pohodový výlet až k Vídni - a to že pak táhlo až zpátky do Cajzlova nesouviselo s tím že by tam dostali na budku, ale protože tuzemská věrchuška rozfofrovala prachy tak rychle, že i Němečtí a Holandští souvěrci ztratili k dalšímu sponzoringu důvěru - výsledkem čehož se k oné šarvátce na Bílé Hoře dostavila ani ne pětina žoldáků, kteří dole ve městě marně čekali na žold. Významná část zúčastněných tehdy včas změnila stranu, další stihli majetek aspoň "odklonit v rámci koncernu" na nezúčastněné příbuzenstvo (tehdy i dnes běžná praxe - na Burešovy prachy dnes taky žádný soud nedosáhne) - no a těch pár exemplárně popravených dojelo spíš na své stáří, pocit "malé ryby" a naivní důvěru ve shovívavost úředníků, kteří už si tou dobou vesele porcovali jejich majetek. Ve finále tu po 30-leté válce skončili zruinovaní všichni - a nejhůř jako vydrancované primární válčiště dopadly právě Čechy... :thumbsdown_anim:

Koblihář za volantem "vládní dodávky" možná vypadá jako sranda - jenže ono se sem ta škatule zamražených ampulek vakcíny týdně tímhle předpotopním způsobem skutečně zaváží a on to dobře ví (a Havlíček se modlí aby nezačalo moc chumelit)...
2525282-vakcina.png

Průser je že ani to málo co sem dojde se nestíhá spotřebovat, takže i přes machrování o 6. dávce z ampule (se kterou už měl management nemocnic jisté své plány) se ten rozmražený "poklad za miliardy" možná bude tak jako v Německu vylejvat - a Herr Reichsspritzenmeister si coby obchodník s řepkou umí dobře spočítat že pokud nenastane zázrak, tak současným tempem "až 10 000 proočkovaných týdně!" se DO VOLEB nezvládne dvoudávkově odbavit víc než 200 tisíc lidí, tj. 2% populace... :skull:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...