Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...


Doporučené příspěvky

Ja zacinam mat pocit ze sa to covid drama na mnohych miestach doma aj vo svete casto umelo prizivuje a dramatizuje. A nemusi to nutne byt hned snaha Iluminatov/Cyklistov ovladnut svet, ale bude za tym podla mna len stary dobry mamon. Covid krizu ovcanom riadne osolime, aby sa proste nieco dialo. Kde sa nieco deje, tam to musi vzdy niekto riadit a kto to riadi, ten sa vzdy lahsie napakuje nez ostatni a ked sa nahodou rovno nenapakuje, tak sa aspon urobi dolezity a ma sancu osolit to ostatnym.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Bert napsal:

Tak je to skoro jistý. Babiš to právě popřel ....  🙂

A k tomu se vyjadril i Zeman ze by si pral Prymulu... takze co asi tak muzeme cekat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 30. 1. 2021 v 13:10, parnistroj napsal:

Nevim, jestli vyvoj antivirotik pokrocil nebo ne, ale evidentne umime lecit i tezke chripky, tudiz existuji cesty jak pomoci telu bojovat s virem i bez antivirotik.

Vis, ze nalepkovani je poslednim utocistem lidi bez argumentu? Je vetsi polopravdou oznaceni stavu nefunkcni spolecnosti, ekonomiky a vzdelavani za "hotovo", nebo prohlaseni, ze virus neodejde (a bude mutovat) a je treba hledat lek?

PS patri brutalni omezeni cestovani mezi drobna omezeni?

Sorry, v jiných vláknech píšeš na můj vkus rozumně, ale tohle se fakt nedá...

Požádal bych Tě, třeba, o dovysvětlení "evidentne umime lecit i tezke chripky, tudiz existuji cesty jak pomoci telu bojovat s virem i bez antivirotik", resp. co si pod tím v praxi představuješ, ale trochu se bojím, že mě zas přepadne pocit studu, jako když jsem si tu přečetl Tvoje (nebo Radkovo) posty napsané bez použití autocenzury.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@hopa26: Hustý - hlavně že jste všichni v původním počtu, držím pěsti, ať nemá nikdo dlouhodobé následky.

Ten Iso je pro mě hodně zajímavá věc, protože jako první mě něj upozornil můj známý, konspirační teoretik jak hovado (má v pokoji s Wi-Fi AP nějakou ezo fontánku, která ruší nezdravé záření, mimo jiných věcí, kterým věří), takže samozřejmě s tímhle biasem pro mě nebylo těžké najít si "správné" informace a jeho adoraci "zázračného léku" rozcupovat - nicméně když slyším z různých stran, že na tom něco je, začíná mi to vrtat. O rizicích sis něco načetl, nebo jste do toho šli po hlavě?

Lékaři tady ve vláknu jsou, otázka je, jestli mají nějaký definitivní názor a jsou ochotni ho napsat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, honza71 napsal:

Ten pan se NIKDY  nemel stat ministrem. Nicmene hlavni problem je jinde. Ryba smrdi od hlavy. Bures uz nema kde brat. Nikdo s dostatecnou odbornosti a zkusenostma a zaroven moralni integritou uz s nim nechce mit nic spolecneho.

Tak samozvanych "odborniku" na covid je vsude spousta, ja myslim, ze nekoho urcite najde. Samozrejme asi uz ne s kombinaci odbornost - zkusenost - moralka... to mas recht.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

De vo prdlajs, hlavně ať je další v pořadí černá buzna. Skutečnou váhu nejen tenhle post za současnýho stavu už ztratil. Tím nemyslím dobu kovidovou, ale ten sráč prostě zašlape každýho do ztracena. Nemůže za to, jen to má v povaze a nejde to vyléčit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Filip:  nacetl jsem si informace z for od lidi, ktere znam a nemaji potrebu lhat nebo se delat zajimavymi, dalsi zkusenost byla dva lidi z blizkeho okoli, kteri Isoprinosine brali a Ti jsou skalopevne presvedceni, ze jim pomohl. Vim, ze ho podovaji i na Covidovem oddeleni ve FN , bezi jim pry vyzkum a vse je pry velmi prisne evidovane a zaznamenavane.

Nedovolil bych si delat jen tak nejake pokusy, takze jsem vse konzultoval s praktickym lekarem, ten mi poslal erecept a mel jsem kliku, ze v male lekarne zrovna prislo baleni. 

I tak proste vaham rict, ze zabral jen Isoprinosine, nicmene minimalne to nacasovani a zcela zasadni zlomove zlepseni proste neslo prehlednout. 

Plus dalsi klika byla, ze jsem byl sice covid pozitiv, ale uz po prvnim vycerpani vcelku funkcni, takze jsem se dokazal peclive starat a osetrovat.

Nicmene zazil jsem uz lepsi nemoci, dneska jsem si byl zkusit zabehat a vykon je zalostny.  Nespecham , zvykam si pomalu na zatez. :(

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...