Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...


Doporučené příspěvky

S těma botama je to prostě hovadstvo. Vezmu děcko, jdu s ním pro boty. Beze mě si ty boty těžko koupí, takže fyzicky jsme v obchodě dva, ale já si pro sebe boty koupit nesmím. Tohle kdo vymyslel.. no nejmíň na nobelovku. Omezení otevírací doby úřadů - fronty před dopravkou 50m vlevo a vpravo, protože lidi asi běžně chodí na úřady jen tak z plezíru. Já třeba když nemám doma co dělat, tak prostě jdu na výlet na úřad, nebo na poštu, normálka. Omezená otevírací doba pošt - další nobelovka. To, že jsem nucený v obchodech sahat na humusácké nákupní košíky, které se desinfikovaly naposledy před půl rokem. Že mi na antigenu strká sestra ve skafandru, s brýlemi, ale vlasy nechráněnými, štětku do nosu směrem nahoru, a pak si ode mě bere bere kartu pojištěnce rukou v rukavici, na kterou nadýchalo 50 lidí přede mnou. Tady prostě co hlava, to nápad, co nápad, to nobelovka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Radek124 napsal:

@aaaa Nechce se mi zlehčovat Tvé obavy o bídný úřednický život, ale z takové permanentní fóbie by jeden fakt umřel i bez koronaviru... :skull:

Mimochodem, ultimátní protivirová FFP100 ochrana pro hypochondry prý vypadá nějak takto:

image.png.2cf1f13a48187642645faaad2476810c.png

Nechci být takhle v podvečer moc nepříjemný, ale jak s mým povzdechem souvisí "úřednický život" (co to vlastně je?)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale stále si neuvědomujeme, že záleží pouze na nás lidech jakým tempem se bude virus šířit a kdy se rozvolní. Denně se setkávám s dementy, kteří ani po roce nejsou schopni dodržovat to nejjednodušší a to 2 m odstup, to mě prostě hlava nebere že si někdo stoupne 10 cm za mě a funí mě na krk. A když mu řeknu ať jde do prdele, tak se ještě cítí uražený 😩

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A když musí mít Rakušáci chirurgickou roušku, tak my si vezmeme dvě! My jim ukážem, kdo je tady best in covid. Tvl co to zas vymysleli za kokotinu? To je jak mít na autě dvoje zimní gumy ne? Na to to přece není dělaný. Logicky přes to nepůjde dejchat, případně se vzduch bude nasávat a vypouštět ne skrz roušku, ale kolem ní..naprosto kontraproduktivní. Nehledě na to, jak tohle chtěj jako kontrolovat a vymáhat? Stejně většina policajtů stojí na hranici okresů a ptaj se lidí kam jedou a proč, aby si pak mohli svým mozkovým myšlením rozmyslet, jestli je to dobrej důvod nebo ne. Pakárna..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skoro to vypadá jak kdyby to souviselo s tím fotbalem. Lidu se nelíbí papalášský trachtace? No však my jim ukážem! Roubík do úst! Teda náhubek nasadit! Počítám že tak ve středu dojde k vyhodnocení epidemické situace která bude určitě prudce zhoršená a bude se řešit jestli přidat eště špunt do p..... no však víte kam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak dneska potvrzovali ve zpravach, rakusaci maji pevnou cenu respiratoru.. 59 centu.. a dost jich prej i rozdavaj...


..Though often sold for more than 5 euros each just a few weeks ago, the masks, which block 94 percent of aerosols, can now be found at all grocery stores for 59 cents each. Elderly residents and low-income households received packs of free FFP2 masks last week...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Tom4 Hlavně se takhle vyparáděnej neopovažuj do Saska - z tamních policejních kedluben už v rámci mozkového bouření (aneb trumfování "mám víc frček → vymyslím větší pyčovinu") vyšel kruciální statement, že když při řízení spácháš přestupek v (státem nařízené) roušce a (klidně i lékařem pro řízení předepsaných) brýlích krz které Tě nebude možné identifikovat, Sie haben ein großes Problem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Tom4 napsal:

mimochodem ad včerejší fotbal, neříkejte mi, že tam jsou všichni tak debilní, že nikoho nenapadlo dát půlku těch lístků třeba mezi lidi ze záchranky, nemocnic apod.? Propagace jak cyp, holt by přítelkyně čutálistů seděly doma a vip hosté mezi saniťákama by si vysloužili maximálně mávnutí rukou. To je fakt tak těžký, přemýšlet u toho? 

A proč by to dělali? Není jednodušší vytřít si se všema p.del? Ať už ten podělanej plebs jednou pro vždy pochopí, kde je jeho místo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...