shaggy Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Neverim ze neznate. https://www.csfd.cz/film/185578-absurdistan/prehled/Jo, pekny dokumentárny film.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 3 hodinami, Jarett napsal: Začínám si den ode dne víc a víc myslet, že lidstvo si nezaslouží nic jiného, než záhubu ... alespoň většina. Podle toho co se děje, to jak se lidi chovají, k ničemu jinému nevede. Planeta se zjevně rozhodla uplatnit paretovo pravidlo ... na konci zbyde těch 20%, kteří to snad mají v hlavě v pořádku ... Tvl, že tu někdo bude zmiňovat Paretovo pravidlo 80:20, sem nečekal Pardon za OT, ke koroně nic nemam, snad jen ke coroně (té mexické). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tvl tak oni uz se definitivne zblaznili. Rozjeli antigenni testovani, ze jako super vec a vsichni na to rychle bezte. A ted Blatny breci, ze mu to haze vidle do PSA a umele zvysuje riziko. Ja uz se fakt poseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) před 4 minutami, nickolas napsal: Tvl tak oni uz se definitivne zblaznili. Rozjeli antigenni testovani, ze jako super vec a vsichni na to rychle bezte. A ted Blatny breci, ze mu to haze vidle do PSA a umele zvysuje riziko. Ja uz se fakt poseru O čemž někteří s okresním hejtmanem už několik dní veřejně hovoří A oni na to přišli až teď? Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Vidle do PSA :-))) Jo, to by šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 @African: ty seš takovej potrhlej optimista, že bych ti nejradši dal do držky PS: pokud nestačí smajlík, tak uvádím, že je to prdel a nadsázka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Jsem holt pomalejsi a nezdolny optimista. Ze jsou to curaci, o tom jsem nikdy nepochyboval. Ale furt jsem mel tak nejak za to, ze se snazi delat co umi, byt blbe. Ted uz je naprosto jasne i mi, ze vubec nevi co delaji...krom teda byznysu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 18 minutami, nickolas napsal: Jsem holt pomalejsi a nezdolny optimista. Ze jsou to curaci, o tom jsem nikdy nepochyboval. Ale furt jsem mel tak nejak za to, ze se snazi delat co umi, byt blbe. Ted uz je naprosto jasne i mi, ze vubec nevi co delaji...krom teda byznysu. je to čurákův mlýn ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/i-vedec-se-prepocita-nekteri-dobrovolnici-dostali-oxfordskou-vakcinu-naredenou-40346176#dop_ab_variant=0&dop_req_id=QFSJ2toT8ja-202012251210&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz No, a pak se nech očkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 že vás to baví riešiť ešte aj cez sviatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Koukam, co vlastne bude od pondeli otevreno... tchyne dostala od pribuzenstva novy telefon (prvni placku), koukal jsem do stareho a simka neni vylamovaci.. ale operatorske kramy s telefonama nevidim ve vyjimkach, takze s novou simkou asi nyni smolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Koukni na web operátora, jakými způsoby lze vyměnit simku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tak to stačí krapet vořezat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 9 minutami, Waya03 napsal: Tak to stačí krapet vořezat, ne? Na mikrosim nevorezes. Žena má stejný problém...trochu jsem spoléhal na to, že operátoři mají otevřeno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Na mikrosim nevorezes. Žena má stejný problém...trochu jsem spoléhal na to, že operátoři mají otevřeno....Copak operátoři, já dojel k rodičům a zjistil jsem že má zavřeno i Vietnamec!!! Takže není kam dojít ani pro ty lahváče :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Na YT býval návod na ořez dle potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Právě teď, Waya03 napsal: Copak operátoři, já dojel k rodičům a zjistil jsem že má zavřeno i Vietnamec!!! Takže není kam dojít ani pro ty lahváče Taky mě dochází pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Právě teď, Arkham napsal: Na YT býval návod na ořez dle potřeby. Tjn, ale ta stará SIM má větší ten čip, oproti té mikro nebo nano SIM...to už bys pak střihal ten plech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Možná bude rychlejší koupit novou sim v trafice nebo na benzince a převést číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se