Jump to content

Koronavirus a vše okolo...

African

Recommended Posts

před 3 hodinami, Jarett napsal:

Začínám si den ode dne víc a víc myslet, že lidstvo si nezaslouží nic jiného, než záhubu ... alespoň většina. Podle toho co se děje, to jak se lidi chovají, k ničemu jinému nevede. Planeta se zjevně rozhodla uplatnit paretovo pravidlo ... na konci zbyde těch 20%, kteří to snad mají v hlavě v pořádku ...

Tvl, že tu někdo bude zmiňovat Paretovo pravidlo 80:20, sem nečekal 👍
Pardon za OT, ke koroně nic nemam, snad jen ke coroně (té mexické). 

Tvl tak oni uz se definitivne zblaznili. Rozjeli antigenni testovani, ze jako super vec a vsichni na to rychle bezte. A ted Blatny breci, ze mu to haze vidle do PSA a umele zvysuje riziko. Ja uz se fakt poseru 😱

před 4 minutami, nickolas napsal:

Tvl tak oni uz se definitivne zblaznili. Rozjeli antigenni testovani, ze jako super vec a vsichni na to rychle bezte. A ted Blatny breci, ze mu to haze vidle do PSA a umele zvysuje riziko. Ja uz se fakt poseru 😱

O čemž někteří s okresním hejtmanem už několik dní veřejně hovoří🤣 A oni na to přišli až teď?

Edited by neuromancer

Jsem holt pomalejsi a nezdolny optimista. Ze jsou to curaci, o tom jsem nikdy nepochyboval. Ale furt jsem mel tak nejak za to, ze se snazi delat co umi, byt blbe. Ted uz je naprosto jasne i mi, ze vubec nevi co delaji...krom teda byznysu. 

před 18 minutami, nickolas napsal:

Jsem holt pomalejsi a nezdolny optimista. Ze jsou to curaci, o tom jsem nikdy nepochyboval. Ale furt jsem mel tak nejak za to, ze se snazi delat co umi, byt blbe. Ted uz je naprosto jasne i mi, ze vubec nevi co delaji...krom teda byznysu. 

je to čurákův mlýn .....

Koukam, co vlastne bude od pondeli otevreno... tchyne dostala od pribuzenstva novy telefon (prvni placku), koukal jsem do stareho a simka neni vylamovaci.. ale operatorske kramy s telefonama nevidim ve vyjimkach, takze s novou simkou asi nyni smolik?

Na mikrosim nevorezes. Žena má stejný problém...trochu jsem spoléhal na to, že operátoři mají otevřeno....

Copak operátoři, já dojel k rodičům a zjistil jsem že má zavřeno i Vietnamec!!! Takže není kam dojít ani pro ty lahváče :-(