montemar Posted February 1 Report Share Posted February 1 .. taky nekomu prislo, ze covid nejakym zpusobem ovlivnuje vstrebavani alkoholu? .. ve smyslu ze se “neda dostat do nalady”.. uz jsem to slysel od vice lidi.. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 1 Report Share Posted February 1 @montemarněco na tom je, za dobu Covid izolace (resp. od návratu chutě) dávám láhev vína denně a nic. Ne že bych se po láhvi opil, ale nedostavuje se ani prostý příjemný pocit. Panák slivovice mě zahřeje, ale dál taky nijak neuvolní. Link to post Share on other sites
Thomas Posted February 1 Report Share Posted February 1 Němci se s tím neserou... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nemecko-ma-prvni-detencni-zarizeni-pro-odmitace-karanteny-40349589#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=i9TKYZbVXMF-202102011247&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Link to post Share on other sites
Filip.J Posted February 1 Report Share Posted February 1 @hopa26 Rozumím, díky za odpověď! Držte se všichni. @montemar, @bandicoot Na testu jsem byl dopoledne a čekám na výsledek, ale podle tohohle symptomu to mám taky... Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 3 minutami, Thomas napsal: Němci se s tím neserou... To jsou ty atavismy... Link to post Share on other sites
montemar Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 16 minutami, bandicoot napsal: @montemarněco na tom je, za dobu Covid izolace (resp. od návratu chutě) dávám láhev vína denně a nic. Ne že bych se po láhvi opil, ale nedostavuje se ani prostý příjemný pocit. Panák slivovice mě zahřeje, ale dál taky nijak neuvolní. jsem 2 mesice po pozitivite a pivo mi porad chutna jako hnusna voda, z panaku whisky me maximalne boli hlava, zadne prijemne teplo .. znama mi rekla, potrebovala jsem se uvolnit, dala 2 sedmicky, a necitila vubec nic.. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 1 Report Share Posted February 1 @montemarteď jsem dal pokusně dva pořádný hlty domácí slivky 52% a nic. Až otevřou Tygra, dam tam osumnáct kusů a odejdu rovným a pevným krokem (což jsem doteď měl po deseti). Link to post Share on other sites
Tom4 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Takže po přečtení posledních příspěvků můžeme říct že prodělání covidu = imunita vůči alkoholu? Link to post Share on other sites
nickolas Posted February 1 Report Share Posted February 1 Děcka nemluvte vůbec o Tygrovi!!! Já jak si na něj vzpomenu, tak se vždycky tak rozněžním, že úplně cítím jak mám opřený čelo o zeď na hajzlíku. Link to post Share on other sites
montemar Posted February 1 Report Share Posted February 1 no jo, divny je to.. cinskej virus nejspis blokuje receptory pro vnimani ethanolu.. treba by toho slo nejak vyuzit Link to post Share on other sites
Tom4 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Třeba k přepsání rekordů Link to post Share on other sites
martar Posted February 1 Report Share Posted February 1 Otázkou spíš je, proč by pak takhle - dočasně nebo trvale - postižení vůbec kupovali a pili alkohol. Teda aspoň předpokládám, že jde hlavně o ten příjemný pocit... bez něj to trochu ztrácí smysl. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 1 Report Share Posted February 1 Proboha nestrašte! Link to post Share on other sites
lub Posted February 1 Report Share Posted February 1 národ se nám v době kovidové pěkně rozchlastal...si dejte suchej únor Link to post Share on other sites
montemar Posted February 1 Report Share Posted February 1 tvl.. zena protivna, dite distancne, hospoda zavrena, v bedne hovno.. kolik zbejva radosti? Link to post Share on other sites
lub Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 3 minutami, montemar napsal: kolik zbejva radosti? málo. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 1 Report Share Posted February 1 Pokud by měl Covid ovlivnit to, že po třech Plzních v příjemný hospodě se začnu na svět usmívat, tak to je pěknej průser. Link to post Share on other sites
safi Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 3 hodinami, bandicoot napsal: @montemarněco na tom je, za dobu Covid izolace (resp. od návratu chutě) dávám láhev vína denně a nic. Ne že bych se po láhvi opil, ale nedostavuje se ani prostý příjemný pocit. Panák slivovice mě zahřeje, ale dál taky nijak neuvolní. Jen jestli to nebude tím, že láhev vína k večeři je teď normou i pro zapřisáhlé abstinenty Link to post Share on other sites
petr_cha Posted February 1 Report Share Posted February 1 Tak jsem to cvicne zkusil.. nechali me zaplatit, aby druhej den prislo tohle.. :-o)Szanowny Kliencie,informujemy że zamówienie 2101310278 nie może zostać zrealizowane.Leki przeciwwirusowe, w tym Groprinosin, zostały objęte listą wywozową. Oznacza to, że nie mogą zostać one wysłane poza granice kraju.Jedyną opcją jest przekierowanie zamówienia na adres w Polsce, jeżeli ma Pan taką możliwość. W przeciwnym wypadku zamówienie zostanie anulowane.Prosimy o dyspozycje odnośnie zamówienia. Link to post Share on other sites
Filip.J Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 4 hodinami, lub napsal: národ se nám v době kovidové pěkně rozchlastal...si dejte suchej únor Držet suchý únor v době lockdownu, kdy mají vinaři a pivovary nižší odběry, není ekonomicky prospěšné, ba ani vlastenecké! --- Jinak teda my dnes zajeli na drive-in test a navečer už byly výsledky: Manželka pozitivní, já negativní Takže teď musím pořádně otestovat, jestli jsem se nespletl s tou chutí na alkohol... Link to post Share on other sites
Recommended Posts