Jump to content

Recommended Posts

Posted

@simbian jasně, tomu rozumím. Taky s tím nic nenadělám. 14 dní využiji k práci na baráku. Jen mi to přijde trochu divné. Myslel jsem, že třeba fyzickou prací se unavím, ale nic. Klidně bych mohl do lesa na dřevo, kdybych nebyl v izolaci. Proto jsem si udělal ten antigen znovu a znovu a pořád nic...

Posted

@shewcza řekl bych že to máš už dýl, teď ti to dojíždí a proto máš ty antigeny negativní, tak si to vysvětluji. Já se byl v neděli večer proběhnout, dal jsem 3km a byl jsem úplně mimo. Že mi něco je na sobě pozoruji od minulého čtvrtku.

Posted
před 10 minutami, azeppelin napsal:

Odhlédnu od tvého determinujícího a zbytečně agresivního tónu...

3182 + 2620 lidí je... 5802 celkem hospitalizovaných, což je tedy 100%

Jaké procentuální zastoupení, podle tebe,  z celkového počtu hospitalizovaných je 3182 neočkovaných a 2620 očkovaných?

Není to 100%, ale 100 %.

Výzva přijata: podíl odpovědných v nemocnicích je 45 % oproti 55 % debilů. Zkus nastartovat Excel a spočítat o kolik procent je ta první skupiny menší 🤔

Posted
před 3 minutami, petr_cha napsal:

To s tim Zemanem to fakt nevymyslis.. to je hodně černej humor... :-o)

Zřejmě čas aktivovat 66 a tuhle partu burešoidních škodičů poslat na střídačku. Zvláště po jejich dnešní klauniádě.

Posted
před 7 minutami, Bobisek napsal:

Není to 100%, ale 100 %.

Výzva přijata: podíl odpovědných v nemocnicích je 45 % oproti 55 % debilů. Zkus nastartovat Excel a spočítat o kolik procent je ta první skupiny menší 🤔

A to ještě navíc musíš zohlednit to, je ten podíl 45 na 55 je v celkové populaci. Ale v nemocnicích a na JIP rozhodně neleží každá věková skupina stejně zastoupena.

Posted
před 3 minutami, vojta1 napsal:

Zeman mi trochu kazi plany 😄

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Každopádně výborná reklama pro 3 dávkové sběratele.

Posted (edited)
před 16 minutami, Bobisek napsal:

Není to 100%, ale 100 %.

Aha, jasný už jsem si to po sobě přečetl. Ok. Na matiku jsem absolutní debil a informaci cca 50:50 jsem hodně zkomolil Každopádně, ty zprávy o 99% neočkovaných, které každý den na JIP vozí mi do těch uvedených čísel nesedí.

Edited by azeppelin
Posted
Právě teď, arlin napsal:

Každopádně výborná reklama pro 3 dávkové sběratele.

Jakoze pan s cirhozou jater, cukrovkou a spoustou dalsich komorbidid je zatim bezpriznakovy... tvl ja to fakt nedavam. Ockovani je jeden z nejvetsich vynalezu moderni mediciny, vymitilo spoustu nemoci s kterymi umirali deti v kazde rodine, ale nejaky dement ma tendenci se vyjadrovat a hadat s lidma, co neco 5 let studuji a pak v tom 30 let pracuji...

To je fakt k placi, zas ja respektuji, ze na svete existuji idioti. Ale odmitam s nima travit cas, dalsi ignor... 

Posted
před 1 minutou, azeppelin napsal:

Aha, jasný už jsem si to po sobě přečetl. Ok. Na matiku jsem absolutní debil a informaci cca 50:50 jsem hodně zkomolil Každopádně, ty zprávy o 99% neočkovaných, které každý den na JIP vozí mi do těch uvedených čísel nesedí.

Tak nemocnice a Jip je zasadni rozdil, duleziti jsou ti zemreli a tam to mluvi jasne a jeste tim brutalnim nepomerem v tech rizikovych skupinach.

Posted
před 3 minutami, vojta1 napsal:

Jakoze pan s cirhozou jater, cukrovkou a spoustou dalsich komorbidid je zatim bezpriznakovy... tvl ja to fakt nedavam. Ockovani je jeden z nejvetsich vynalezu moderni mediciny, vymitilo spoustu nemoci s kterymi umirali deti v kazde rodine, ale nejaky dement ma tendenci se vyjadrovat a hadat s lidma, co neco 5 let studuji a pak v tom 30 let pracuji...

To je fakt k placi, zas ja respektuji, ze na svete existuji idioti. Ale odmitam s nima travit cas, dalsi ignor... 

Máš nějaký odkaz kde kdo zpochybňuje očko na poliomyelitis, difterii, tetanus, pertusi, hep b atd? Tedy kde kdo zpochybňuje význam očkování?

Posted
před 6 minutami, azeppelin napsal:

Zdroj?

Posted
před 3 minutami, Bert napsal:

Zdroj?

Včera jsem to četl tady od místního člena, že vozí hlavně neočkované. Do toho výzvy ředitele jedné z krajských nemocnic, jak jsou zahlcení hlavně neočkovanými. Atd. Za všechno můžou neočkovaní a musíme jim znepříjemnit život. Tak mi to do sebe nezapadá. Ale znovu opakuji, fakt nevím. A když se rozběhne kdekoli diskuse, tak jedna strana něco o iluminátech a druhá o záchraně světa očkováním. Jak se s tím má pak popasovat člověk, jehož každodenní výdej energie a zájmu je diametrálně jinde.

Posted

Bez komentáře, nemohu mít v tomto vlákně vysoké nároky na argumentaci, to nemyslím nijak špatně vůči Tobě, je to celý docela rozes-aný. 

Posted

Dneska me pobavil synek :U nás ve špitále povolali vojáky, ale nikdo je tam nechce, vloni na jaře oplodnili většinu mladých sester a ty jsou teď doma těhotenské 😀