Zmizík Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Dotaz k těm úmrtím v Itálii a Španělsku, takhle ze zpráv to zní hrůzostrašně /ten počet za den/. Ale může někdo vytáhnout statistiku, jak to tam je v běžném období, aby jsme si to mohli porovnat. Např. u nás před cca 3 týdny byla citace, že letos v ČR zemřelo 50 lidí na chřipku, tak pokud to někdo umí vytáhnout ze zahraničí, tak ať to se hodí. Díky.Hele, takhle to tam v běžným období asi vypadat nebude:https://kechlibar.net/2020/03/09/bergamo-v-oblezeni-svedectvi-lekare-z-centra-epidemie/?fbclid=IwAR0o_wReD75TyRCeLhFkdmPZ87eyIejDjHu4vZvVxKGP1dQhnxLhQ-dlgwg Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Prymula v OVM plánuje uvolnění opatření počátkem dubna. Když si lidé plánují tak se všemohoucí směje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Já četl, že věří. Takže pevnou víru, chlapci :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlo Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Podle těch internetu ve světě zemře díky chřipce za rok 250000-500000 lidí. U nás to je cca 2000. Pokud by jsme se chovali normálně, tak Corona bude mít více obětí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 RESPEKTRozhodne nechci vyvolat zadny policky flame, to sem nepatri.Takhle presne si ale predstavuji roli prezidenta republiky.Spolecnost spojovat, byt lidsky, pozitivni.A samozrejme to vse nejen v dobe nejake krize... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 ja tu babu zeru. krasna, chytra a dobra. proc jen my musime mit..atakdale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Mně se ta ženská jako prezidentka taky líbí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Dotaz k těm úmrtím v Itálii a Španělsku, takhle ze zpráv to zní hrůzostrašně /ten počet za den/. Ale může někdo vytáhnout statistiku, jak to tam je v běžném období, aby jsme si to mohli porovnat. Např. u nás před cca 3 týdny byla citace, že letos v ČR zemřelo 50 lidí na chřipku, tak pokud to někdo umí vytáhnout ze zahraničí, tak ať to se hodí. Díky.Teď jsem slyšel v tv, v Itálii po chřipkové epidemii cca 7000 mrtvych Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Italie, 2013 az 2016 68000 mrtvych na chripku - https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285 Jinak me se libil aji projev Merkelove. Si dycky rikam, ze jen my musime mit takovy kreteny, pak si ale vzpomenu na Trumpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Kačer to je největší řízek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenly Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Italie, 2013 az 2016 68000 mrtvych na chripku -https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285 Jinak me se libil aji projev Merkelove. Si dycky rikam, ze jen my musime mit takovy kreteny, pak si ale vzpomenu na Trumpa Tak nakonec měl Hrušinský pravdu, je to jen silnější chřipka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 to je fpici, normalni lidi to preci vedi tak doprdele jak je mozny ze mu to furt takhle pokrivene funguje. bych rad prispel na stribrnou kulku kdyby to slo...pro upira.. pac to neni clovek, ale ztelesneny zlo.Tohle je bezesporu největsi mrdak v nasi postkomunisticky éře, nikdy bych neveril ze to reknu, ALE ANO, vcetne Topola a Kalouska... a tu podporu, kterou ta pi.a ma ja proste nikdy nepochopim... ted az se to uklidni, tak to nahazi na Vojtecha, vyhodi ho a ?ja nic, ja vam rekal, ze jsmi v evropji nejtvrdsi opatreni jako udelali MY prvni, nikto jinej, MY... az na to, ze si ten kkt nedokazal aktivovat kriz stab, sehnat ty dementni rousky, respiratory, pomucky, atd... ta leva od ppf taky hezkej haluz, my vam jako dame za 120 mio free vybaveni, joo jako fakt super.. krizovej marketing hadr, vcetne nazvu COVID... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Jenže lidi maj krátkou paměť a dlouhý vedení, takže... Vyhraje zase volby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 je to k vzteku, tenhle politickej virus. a uz koncim. ale sere me to strasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Tohle je bezesporu největsi mrdak v nasi postkomunisticky éře, nikdy bych neveril ze to reknu, ALE ANO, vcetne Topola a Kalouska... a tu podporu, kterou ta pi.a ma ja proste nikdy nepochopim... ted az se to uklidni, tak to nahazi na Vojtecha, vyhodi ho a ?ja nic, ja vam rekal, ze jsmi v evropji nejtvrdsi opatreni jako udelali MY prvni, nikto jinej, MY... az na to, ze si ten kkt nedokazal aktivovat kriz stab, sehnat ty dementni rousky, respiratory, pomucky, atd... ta leva od ppf taky hezkej haluz, my vam jako dame za 120 mio free vybaveni, joo jako fakt super.. krizovej marketing hadr, vcetne nazvu COVID...Naprosto s Tebou souhlasím. Jako rozený demokrat si myslím, že tohohle kokota nás mohou zbavit jen dvě věci. Demokratické volby, nebo osamělý střelec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlubix Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Italie, 2013 az 2016 68000 mrtvych na chripku -https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285 Jinak me se libil aji projev Merkelove. Si dycky rikam, ze jen my musime mit takovy kreteny, pak si ale vzpomenu na Trumpa A těch 68k je hodně nebo málo? Mě to vychází, že že s Covid19 zvládnou Italové jejich roční průměr do měsíce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Tady je to zase jak na politbiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
markwagner Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 (edited) Vy co nadavate na Babu s Hamackem a vubec politickou reprezentaci , buďte radi za ne , tady ( Španělsko ) ti šašci umí jen nosit hadry a nacesat hára! podotýkám nejsem volič ANO ci ČSSD Edited March 22, 2020 by markwagner Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Co je mi do Španělska. Divný měřítka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 tak hamy bez baby by mohl byt prima kluk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts