Joe75 Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Vážení kolegové,níže dávám odkaz na zajímavý článek o novince od Casia - G-Shock GBD-H1000.G-Shocky s monitoringem srdečního tepu, výpočtem VO2Max, 200m voděodolnost, senzor tlaku, teploměr, kompas, akcelerometr. Joe https://www.hodinky-365.cz/blog/g-shock-gbd-h1000-predstaveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Štencek Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Jo! Líbí se mi, že Casio jde tímhle směrem. Jako velký klad je ta možnost propojení se STRAVOU, .. což mě mimochodem na Rangemanech štvalo, že data z navigace nešla nijak exportovat. Tady by to mělo být bez problémů.Pro mě to budou na 100 % další hodinky od Casia, které budu muset mít. A to jsem dlouho pošilhával po Garmin 6X.. ale asi vydržím. Byl bych nadšený, kdyby Casio zapracovalo na téhle smart řadě a začalo jednou udávat tempo v novinkách. Ale tomu ještě dost chybí .. hudba, mapové podklady, atd atd.. (když tedy nebudu brát Casio WSD, které se bohužel do ČR nedostávají). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Casio je v tomhle hodne ve skluzu a tohle by mohlo pomoct dotahnout se na konkurenci. Dulezite bude jaka bude apka v telefonu a kravinky kolem. Mohli by taky casem prijit s vice modely v ruznych velikostech. Tyhle jsou mega. Plus bych hlasoval i pro civilnejsi verzi. Casem vymyslet nejake Casio Pay, zamerit se na baterku atd. Bylo by super, kdyby jim solarni nabijeni prodlouzilo vydrz i v ramci sporttesteru. @Jirko - jak jsi zminoval Garmin, ja jsem prave na podzim poridil Forerunner 645 Music a jsem s tim naramne spokojenej. Hodinky funkcni jak krava, pritom mala a pohodlna velikost. Obcas je nosim ke kosili do prace (coz by tahle Casia nesla). K tomu jejich apka a synchro s Endomondem. Plne mi to vyhovuje. Kdyby mi neco podobneho nabidlo Casio, tak se asi necham zlakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe75 Posted March 22, 2020 Author Report Share Posted March 22, 2020 Ahoj Andy, no je to jak říkáš. Jak bude fungovat apka bude mít rouzhodující vliv. Někdy je lepší se spojit s již vymyšleným a nerazit za každou cenu vlastní cestu.Pro mě je Casio srdcovka a kdybych viděl tyto hodinky v např. dizajnu GMW, byla by to pecka :-)Ale nepochybuji, že nabídka bude časem větší, to je nezadržitelný trend.Joe Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro_mt Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 Velmi zaujimavy je aj nizsi model GBD-100 Su to asi prve hodinky s notifikaciami (volania, messenger...), kt. nemaju potrebu nabijania, ale je tam klasicka bateria CR2032 https://world.g-shock.com/asia-mea/en/products/g-squad/gbd-100/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 Ty vypadají velmi dobře, tuší někdo jaká bude v čr cenovka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanz5 Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Vím, že se jedná o smart watch, ale nějak mi nejde dohromady nutnost nabíjení pomocí USB v případě, že budu chtít využívat všechny nabízené funkce. Nejsou to potom hodinky do nepohody, jak by Géčka měly být. Je to taková spatlanina Géček a smart watch. To asi nebude pro mě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Tak tu nabíječku budeš potřebovat prakticky jen při intenzivním využití GPS, všechno ostatní při nějakým běžným nasvícení solar podle mě zvládne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Ty vypadají velmi dobře, tuší někdo jaká bude v čr cenovka?4190 Ck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 (edited) Škoda, že zatím tyhle některé funkce nedokázali nacpat do Navi Rangemanů a udělali tenhle polotučnej model. Range jsou starší, novej nadupanej model by to vyřešil. A solarko mi utahne úplně všechno. Jen když budu pochodovat celej den se zaplou navigací, klesne rezerva na půlku a hodinky navi odpojej aby nedošlo k uplnýmu vybití a zachovaly se všechny funkce kromě navi. Pak stačí svačinka někde, kde je světlo a můžu zas pochodovat dál. A nebo je dotlačit z powerbanky, z auta...Každopádně u H1000 nemám o energii obavu. Já doufám, že příští model Rangemanů nezkurvěj, našlápnuto k mojí spokojenosti mají víc než dobře. Edited June 28, 2020 by Daemonultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Od minulého pátku na ruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 El Nano: gratulačka! Mám dotaz, má tento model hodinové pípnutí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 před 18 hodinami, tano napsal: El Nano: gratulačka! Mám dotaz, má tento model hodinové pípnutí? Díky! Tuto funkci jsem nenašel, ale ještě jednou se na to podívám a pořádně je prozkoumám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Díky a užívej Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 Taky Díky Tano, užívám hodinové pipnuti jsem kazdopadne nenašel, ale Casio na tom maká a postupně vydávají aktualizace softwaru, takže se treba dočkáme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 Bohuzel, ani moje Rangemany s GPS nemaji hodinove pipnuti, to co u G-Shocku miluju nejvic je u modelu za 900,- a u modelu za 23 000 to neni :(. Kazdopadne gratulace, kde jsi je kupoval? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 Lze nastavit alespon vibraci kazdou hodinu v celou? Je vibrace celkove znat?(silna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 (edited) V 16. 7. 2020 v 19:09, batoo napsal: Bohuzel, ani moje Rangemany s GPS nemaji hodinove pipnuti, to co u G-Shocku miluju nejvic je u modelu za 900,- a u modelu za 23 000 to neni :(. Kazdopadne gratulace, kde jsi je kupoval? Diky! Jsou z Koscomu. Hodinové pípnutí ani vibraci bohužel nemají. Edited August 6, 2020 by El Nano Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumsturm Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Vibrace funguje pro notifikace a u budíku, což mi velmi vyhovuje a ještě teda vyhledávač mobilu taky paráda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 To mi stve u mych Rangemanu ze neumi vibraci hlavne u budiku. Chjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts