Přejít na obsah

Omega Planet ocean nebo.....


Doporučené příspěvky

Zdravím.

Řeším dilema ohledně nákupu hodinek. Nemám vyhraněno jestli potápky, pilotky atd. Chci hodinky, které se mi budou líbit a které nebudu dennodenně nosit. Líbí se mi značka Omega a vlastně jen jediný model, Planet ocean. Měl jsem AT i klasické diversky. Nic z toho mne nezaujalo. Planet Ocean jsem vždy chtěl, ale je asi problém, že jsem je neměl na ruce a díky koronaviru asi ani mít nebudu. Takže leká mne trochu jejich tloušťka a váha na tahu. Na gumě to bude asi lepší.Velikost (průměr) není problém. Myslím si, že drží i dobře cenu. Prosím o Vaše zkušenosti. Pokud by jste se jich někdo chtěl zbavit, přivítám vaší nabídku, ale spíše novější modely.

Těším se na vaše reakce.

Upraveno uživatelem Petr29
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám krátce PO 43,5 mm Master Chronometer, výška cca 16 mm, kalibr 8900, na tahu hmotnost cca 220 gramů. ale to zpracování a ten cifr ZrO2 + bonus je ještě certifikace METAS. Úžasné hodinky, pro mě splněný sen a opravdický šperk na pohled i technologicky. Zápěstí mám 19 cm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

PO 43,5 mm na tahu jsou asi nejtěžší hodinky, co jsem měl, ale to, jak dobře sedí na ruce, je neskutečný. Tah kupodivu nedává pocit toho nejtěžšího, ale samotný hodinky mají tak dobře vyřešeny těžiště, ze se na ruce sní nehnou a jejich váha není vůbec nepříjemná. Ve srovnání s keramickými Suby se mi nosí výborně. Asi nejpohodlnější hodinky, co jsem zatim měl...

Upraveno uživatelem Petr R
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Caute, mam 43,5 na gume, zapastie 19,5 cm. Nosia sa uplne paradne, remen je klenuty tak, ze dobre obopina ruku, nikde nic netrci, nezavadzia. Vaha uplne v poriadku, mam otloukanky seiko skx kde som vymenil plexi za double dome crystal (cim dost pribrali) a necitim velmi rozdiel. Za mna vymakane hodinky. Skus kupit na gume (su o poznanie lahsie ako na tahu), tah ked tak dokupis neskor ak nebudes vediet odolat zvedavosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl PO s gumou i náramkem a i přes jejich váhu jsem je měl daleko raději na tahu. Zvlášť, když je nechceš nosit každý den bude fajn cítit je na ruce stejně, jako se na ně dívat. Myslel jsem, že náramky jsou moje jediná cesta. Teď jsem owg s karbonovanou gumou a jsem v poho. PO jsou skvêlý :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ahoj, mám PO v černé s matovou lunetou 45,5 cal. 9300. A musím uznat že to je teda kus železa, s tím jsem do toho ale šel a na ruce to ani není moc cítit. Jen tah by zasloužil trošku více vypiplat, je docela ostrej na hranách. Ve srovnání s tahem Carl F Bucherer bych řekl, že je o dost velký kus cesty zpět. Přemýšlím že tah vyměním za kaučuk se sponou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...