Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...

Také se přidávám ke spokojeným zákazníkům. Komunikace od prvního kontaktu, přes přijem zakázky, až po doručení byla perfektní. Hodinky už opět tikají jak mají. Díky.

IMG_5257.jpg

Upraveno uživatelem wolfesh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm...neda sa nezopakovat to, co na predchadzajucich takmer 9 stranach uz mnohokrat zaznelo.
Dakujem Rudovi a konkretne aj Vojtovi za servis hodiniek. Mali v opatere moje GS SBGR079 a MM300. Velka spokojnost a moje dalsie hodinky, ktore by potrebovali odbornu ruku skoncia jednodznacne u nich.
Prajem nam vsetkym, aby si chalani zachovali vysoku uroven, ktoru si nastavili.
Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přinesu trochu toho dříví do lesa - s @ONYX servis hodinek je absolutně pohodová domluva, reakce ze strany Rudy i servisu - co bylo dohodnuto platí. Z pohledu servisu se nejednalo o náročný zákrok ani výjimečné hodinky, přesto je dojem z výsledku výborný. Těším se, až se budu moci osobně podívat na prodejnu a ještě jednou díky👍 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože došlo k několikerým zkušenostem s tímto servisem a celým týmem, musím sem napsat i já.

Dle mého neskromného názoru je to nejlepší servis v ČR a to, jak zázemím, přijatelnými cenami, tak především profesionálním týmem, který se snaží vadu opravit ne hned zprvu vyměnit. Líbí se mi, že pánové hledají řešení a ještě jsem zde neslyšel "to nejde". Další věc kterou bych rád zmínil je i profesionální zákaznický servis, například "pick up" či doručení až ke dveřím nebo výborná komunikace s přesným a výstižným popisem vady či problému. 

"Zavedené" servisy v Praze by se od těchto mistrů mohli učit nejen přístup k zákazníkovi. Pokud jde o finalizace a různé opravy, včetně těch generálních, tak zde je to 1A+, ať jde o Seiko, Omegu nebo nejvyšší hodinařinu. Jsem moc rád, že se zde objevila firma s pozitivním přístupem k hodinkám i zákazníkovi. Zde jsou naše časostroje v nejlepších rukách, zcela bez přehánění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak jsem si právě dovezl ze servisu čtvery hodinky. :D Celkově už letos prošlo klukům v Onyxu ode mě 7 kusů hodinek. Od drobností typu tlakovka/přetěsnění/líznutí spony až po celkovky stroje a renovaci pouzdra.

Podepisuji se pod to, co píše@Sphinxx nade mnou. "To nejde" jsem také neslyšel (a že to říct mohli :) ), zákaznický servis a komunikace naprosto perfektní.

Díky a příště zas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tady jako nošení dříví do lesa. Ale co naplat, není stále samozřejmostí, aby se všude k zákazníkovi chovali jako v servisu hodinek Onyx. Včera jsem udělal osobní zkušenost se všemi (asi) servizáky v Onyxu. Moje zkušenost je velmi pozitivní a negativa nemohu najít, snad jen ten koronavir nám to komplikuje. Děkuji tedy Vojtěchovi, Rudovi a všem ostatním za ochotu a vstřícnost a že jsem si mohl rozšířit hodinářské obzory a úžasně si pokecat. A mohu konstatovat, že i když jsem to měl 200km daleko, tak toho nelituji. Nezbývá než popřát servisu Onyx do budoucna hodně pracovních úspěchů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tady napsane uz x-krat, ale stejne si dovolim pochvalit. Jejich pristup od zacatku az do konce je tezce pro-zakaznicky a vzdycky je moznost se domluvit a vyjit si vstric. At uz to jsou Seika nebo Omegy, hodinky dostanou velkou porci lasky a je to na vysledku znat. Kluci to proste maji radi a kez by takhle fungovalo vice firem. Diky a tesim se na dalsi projekty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes se poprvé pokusím masivně odprezentovat systém oprav našeho servisu. Jedná se vždy o komplexní práci celého týmu a hned od začátku musím říct, že jsem na svoje kolegy náležitě hrdý. 

Na čem to chci ukázat byl zajímaví projekt renovace dvou ladičkových OMEGA Speedsonic najednou.

Hodinky jsou tak nějak raritní svou naprosto ojedinělou technologií řízení přesnosti chodu. Místo tikotu uslyšíte pouze bzukot a ladička ve spolupráci s únikovým kolem musí kolo popostrčit 300 krát za sekundu. Na kolečku které je menší než je jakékoliv běžné krokové kolo jakýchkoli hodinek, je 300 šikmých zoubků, které nejsou vidět nejen pouhým okem, ale i pod silnou lupou. Seřízení je pak otázka pro mikroskop a setiny milimetru. Jakékoli laické, neodborné opravy odsoudí hodinky dřív nebo později k zániku.

Dost tlachání a pojďme se podívat na fotografického průvodce opravou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nastrojené chronografy před přiklopením základnou, jak se tam dají není jedno a pokud se správně nezvolí pozice programátoru v různých úsecích skládání, není možné chronograf složit. Když se špatně namažou třecí spojky čítačů je vystaráno a hodinky - chronograf nefunguje.

WhatsApp Image 2021-03-21 at 14.09.04.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...