Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Rudo, super práce.

Tu dílnu, Ti fakt neskrývaně závidim, opravdu paráda  :speak_cool:. Klidně sem dávej fotky různých přípravků, nářadí, strojů, atd... Mohlo by to zajímat víc lidí, co všechno Hodinařina (schválně píšu s velkym H) obnáší. Za mě Díky.

 

Edit: nějak se rozjel text

Upraveno uživatelem rmx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se zpožděním, ale přeci. Rád bych touto cestou ještě jednou poděkoval celému týmu Onyx servisu za ocelkovou opravu rodinných kapesních hodinek, mých skromných SKX007 a kolegových oranžových Monster. Perfektní domluva, jednání i servis. Klobouček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, nějak se to tu smeklo k hodnocení servisu v Onyxu, tak se také přidám. Dělali jste pro mě malou, snadnou prácičku a dopadlo to výborně. Logistiku jsme vyřešili českou poštou. Opravu jste provedli v den doručení a ještě v ten den jste mi to poslali zpět. Vcelku neuvěřitelně, jste mi napsali že Vám přišli moje hodinky v 27. 4. 2021 v 8:51, a já mám nyní opravené hodinky na ruce od 12:51. 28. 4. 2021. Velice děkuji, přijdu zas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidávám se k Pavlovi (kterého jsem do toho "za zásluhy" tak trochu uvrtal) - a i já smekám nad kvalitou a schopnostmi Rudova "družstva hodinářů" v @ONYX servis hodinek :speak_cool:
U inhouse P5000 v PAM572 mě notoricky zlobila uzda jednoho ze dvou pérovníků, která při maximálním nátahu (typicky ve winderu se šikmou osou) způsobovala výrazné předbíhání hodinek.
V rámci malého servisu rozebráno a pořešeno, včetně luxusní průběžné fotodokumentace a v termínu o kterém bych si u AD šoupačů balíků mohl nechat jenom zdát :notworthy:

P5040678.thumb.JPG.8adcc4ce3af2985dd255bb4e6f89f58f.JPG.321130a53653f29d36ffcdc929feb2aa.JPG

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...