Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ty jo, tak jako tohle, takovýhle přístup; jsem snad zažil fakt jen mimořádně a jen u pár lidí v byznysu (jedno jaký obor), kterých si tedy skutečně vážím dlouhá léta.

A teď . . . měl jsem problém s Omegama, a ten přístup . . . neskutečný. I když jsem prudil, tak stejně mi Ruda vyrazil dech, jako fakt. Nebudu psát co pro mě udělal, protože byste ho zneužívali :) nicméně obrovský respekt a tisíceré díky, to už jsem dlouho nezažil. Poklona pane, smekám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příležitostně se to dá, když se sejde víc faktorů dohromady, které mi to umožní, tak rád vyhovím. Ale v každém případě velmi děkuji za hodnocení a za speciální dobrotu, kterou jsem ještě nestačil otevřít, ale na kterou se velmi těším....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

parádní prácička. Vím komu svěřím svoje Redukované Speedy, jen pořád nevím, kdy pojedu kolem Jihlavy. Posílat se mi moc nechtějí. Nebo to není problém?  

Ale nějak to budu muset vyřešit, začaly se docela zpožďovat (mám pocit, že hlavně když nejsou ještě dostatečně natažené), rezerva chodu taky není to, co za mlada, pouzdro by potřebovalo alespoň nějakou základní péči (aspoň zaleštit pár vrypů) a pak mi vadí neoriginální korunka, která má tendenci se vyšroubovávat. A bylo by fajn mít potvrzené, že jsou vodotěsné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není problém Praha osobní převzetí, ale i poslat je celkem fajn. V podstatě můžeme poslat kurýra PPL na adresu a vy ani nemusíte někam na poštu. Jen stačí mít hodinky dobře zabaleny v nepopsané krabičce. 

Co se týče servisu stroje, vodotěsnosti, originál korunce, renovace pouzdra a tahu atd. jako autorizovaný servis nemáme s ničím problém. Pojďme se teda domluvit. :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, 

bohužel nehodí, v pondělí v Praze nikdo nebude, ale je tu ještě jedna možnost. Hodinky můžeš donést do starožitnictví v Panské ulici 1 panu Lainovi. Pro něho děláme dost práce a když nutně potřebujeme, tak zákazníci nosí hodinky k němu.

Dej vědět jak ses rozhodl, aby jsem když tak uvědomil pana Laina.

Dík 

Ruda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu musím pochválit přístup Onyxu…potřeboval jsem pomoci s hodinkami a okamžitá, rychlá pomoc mě utvrdila v tom, že jste jak strategicky tak personálně nejlepším hodinářským týmem v ČR, je vidět, že vás to baví!!! Chvály není nikdy dost, proto znovu děkuji a všem doporučuji!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc děkujeme....

Máte pravdu, všechny nás naše práce neskutečně baví. Já sám si nedokážu představit bez svého hodinářské stolu a možnosti rozebrat, opravit, zrenovovat hodinky svoji existenci. A moji kolegové to mají, dovolím si tvrdit, velmi podobně.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec,
vcera se mi vratil z turne do Jihlavy Omega quartett a jsem spokojen od A do Z.
Nadseni profici, to me chybelo. Tezko se hleda slaba stranka.
Snad vam panove elan a vysoko nastavena latka vydrzi co nejdele!
At se dari a tesim se na dalsi spolupraci na zajimavejsich projektech :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně zde na tomto místě v tomto fóru děkuji společnosti ONYX za provedení opravy a uvedení do původního stavu našich hodinek Certina Argonaut 300m. Vše začalo velmi příjemnou návštěvou koncem června v Jihlavě a skončilo tento týden u Malého Berlína v Praze. Vřele doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...