Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Musím zde opravdu moc poděkovat týmu Onyx a jejich zlatým rukám a kouzlům, díky kterým se moje staré, životem unavené bondovky staly opět nádhernými kousky. Super domluva, spolupráce a výsledek. Všem následovníkům můžu jenom doporučit. Chlapci, díky moc.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Nechaval jsem si to zamerne v sobe uzrat, ale musim tu take nasdilet svou zkusenost.
Prijit do Onyxu s Vacheronama, JLC nebo nejakym svycarskym louendem jako je treba Omega, to neni zadna machrovina. Bude o vas skvele postarano, coz pravdepodobne zakaznici techto znacek tak nejak ocekavaji.
Dovolil jsem si tedy Rudu challengovat a dotahl mu par Amfibii, dohromady v cene stezejky na Rolby. Svete div se (nebo vlastne ne), ale dostalo se mi zachazeni jako kdyby ty hodinky mely dvounasobnou cenu prumernych Rolexek. Vymyslel jsem kraviny, Rudu trapil, material pod rukama se mu rozpadal, presto nikdy ani slovem ani gestem nenaznacil, ze by ho to obtezovalo. Naopak si jeste liboval, ze aspon vyzkousi neco noveho. Toho se mu dopralo opravdu hodne. Po hodinarstvi svycarskem, nemeckem, japonskem a ceskem dostal moznost nahlednout pod poklicku vysoke ruske hodinarine. Poprve jsem videl jak nekdo nepovoluje dynko suplerou, ale ma na to profesionalni naradi. Kladivo, kleste a kovadlina vystridala lupa, hodinarske sroubovacky a dalsi naradi, ktere ani nevim, jak se jmenuje. S velkym zadostiucinenim jsem sledoval, jak mistr hodinar (po tom, co vsechno videl vevnitr hodinek) uzasle sledoval, jak Amfibie prosly testem vodotesnosti na 100m a pote i na 200m. No proste tyhle zazitky jsou nepopsatelne a k nezaplaceni.
Rudo, jeste jednou diky moc a priste bych ti dovezl uz treba i nejake normalni hodinky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím Vás všechny,

dnes mám opravdu dobrý důvod k příspěvku zde do fóra. Jedná se o to, že jsme minulí týden měli u nás na servisu inspekci spojenou s auditem od Longines a Omegy. 

Bylo velmi zajímavé sledovat naprosto precizní a systematickou práci borců ze Švýcarska. Kontrolovali a ptali se na vše možný a aby na nic nezapomněli, tak k tomu měli mnohastránkový manuál, podle kterého bod po bodu postupovali.

Musím říci, že jsem z nich měl velmi dobrý pocit a když začali fotit některé detaily dílny, o kterých vím, že máme naprosto vypilované, tak jsem byl i do značné míry spokojen.

Při přátelském posezení u večeře v jedné Jihlavské vyhlášené restauraci, mi pak mimo jiné sdělili, že máme velmi dobře vybavený servis a že je vidět, že se vše dělalo od nova a pořádně. 

Taktéž je zaujala velká řada certifikací, kterých dosáhli především mí kolegové. A jsou tam i jména značek jako je Breguet, Blancpain, Jaeger Le Coultre, IWC, Zenith, Omega atd...

Dnes přišlo oficiální potvrzení, že jsme podmínky auditu splnili bez výhrad.

Jsem rád, že zde pro Vás můžeme a budeme moci opravovat hodinky značek Omega, Longines, Rado, Tissot, Certina a Mido jako autorizovaný servis i do budoucna. Audit byl posledním schvalovacím krokem pro servis úrovně SSPD3 ve skupině Swatch.

Děkuji Vám všem zde na fóru, protože bez Vás by jsme k tomuto úspěchu měli o dost složitější cestu.

Rudolf Kalivoda a ONYX servis značkových hodinek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ONYX servis hodinek Gratuluju Rudo - však kdo ze zdejších Vás zná, jiný než výborný výsledek odborného auditu by ani nečekal :notworthy:
No a ten štempl na oficiální servis Breguet, Blancpain, Jaeger Le Coultre, IWC, Zenith a Rolex můžou vylepit na dveře až pojedou kolem příště :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Tom4 Vystihl jsi to presne, ovsem pro laiky bych napsal: na dilnu jsem cumel s otevrenou hubou jak bacil do lekarny a cekal jsem, jestli se ze stropu nespusti Tom Cruise pri nataceni nove MI.
Hosi, cokoliv jste videli u sveho oblibeneho menice baterek je fuserina oproti Onyxu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...