Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Chtěl bych Rudovi vyseknout poklonu za jeho skvělý osobní příštup. Cítil jsem se v Onyxu hned od přivítání jako doma. Je inspirující vidět pana hodináře při práci jak dělá věci při kterých se mi zastavuje tep s takovou až neuvěřitelnou samozřejmostí a přesností. Věnoval mi skoro celé dopoledne a toho si nesmírně vážím. Hodinky už vozím jen k Vám. Rudo ještě jednou díky moc a těším se na další spolupráci! Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se musím přidat mezi zástupy spokojených klientů ONYX. Velká ochota vyjít vstříc a pomoci. Tým zkušených hodinářů odvádí naprosto profesionální práci, každý jeden přesně ví, co dělá, nad prací přemýšlí a doporučí nejlepší možné řešení. Navíc mají špičkové vybavení! Komunikace se zákazníkem ze strany Rudy i Aleše naprosto příkladná, dokonce mi odpovídali i na whatsapp o víkendu apod. (sorry za to..není to návod pro ostatní :) ). Jestli mě něco v ČR vážně dlouhodobě ničí, tak je to úroveň služeb. V ONYX je ale vše v nejlepším pořádku a jsem opravdu moc rád, že tohle můžu psát a všem doporučit. Díky chlapi, je vidět, že to děláte rádi a práce vás těší. Držím vám palce, ať se vám daří!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v pátek 4. února jsem poslal troje hodinky do Onyxu, v pondělí rychlá konzultace co s nima, po necelém týdnu, ve čtvrtek byly dvoje hotový, zaplaceno a druhý den byly na poště k vyzvednutí.  A jako bonus byly hodinky v parádních transportních pouzdrech. 

Děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Také bych tu chtěl moc poděkovat Onyxy za servis dvou hodinek, jedny klasické automaty a druhé "nemocné" vintážní ladičky. Děkuji moc z komentář k servisu a konzultaci vůbec. Moc mě potěšilo osobní setkání.
S jistotou vím, kam se budu příště obracet s prosbou o servis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou jsme trochu i více zavalení prací, ale to vůbec nevadí....jsem rád a to nejenom já, ale i všichni kolegové za každou návštěvu a i za veškerou přízeň, kterou nám dáváte. 

Hrozně se těším, až budeme mít víc prostoru a tím i větší pohodlí pro Vás, pro nás....snad to zvládneme tento rok.

Moc děkujeme 

ONYX a Ruda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Sice jsem děkoval již osobně, ale rád bych poděkoval ještě jednou v online prostoru, aby jste věděli, kam ty naše poklady nosit a mohli se spolehnout na 110%, že o ně bude postaráno. Oceňuji především přátelské jednání, profesionální úroveň opravy, komunikaci se zákazníkem a v neposlední řadě taky skvělou cenu. Rudo, děkuji celému kolektivu hodinářství Onyx, byla to symfonie od začátku až do konce. Díky. Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak sem si trošku říkal, že to tady musí bejt zaplacený, že přece není možný, aby @ONYX servis hodinekbyl tak dokonalej, kurva drát, ale potvrdím co je tu psáno, byl sem vysranej ze seklýho safíru na Pelagosech, ale kluci zjistili, že ač spadly z víc jak metru na sklo, tak to sebralo bordel z podlahy a kluci to nějakým zaříkáváním sundali, takže safír zas jak novej🙏

velké díky pánové

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Občas mi už přijde, že je zbytečný to tady opakovat pořád dokola, ale ne, není. Když je něco komplexně kvalitní, je třeba to neustále pojmenovávat a připomínat. Proto, že toho opravdu kvalitního kolem nás neustále ubývá. Z mých Rado Manhattan z roku 197? jsou díky pánům z @ONYX servis hodinek nové hodinky. Děkuji a přijedu zas. 

PSX_20220405_154355.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...