Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Už dlouho tady nebyla žádná děkovačka za Vaše pozitivní ohlasy. Moc si toho Vážíme a děkuji Vám pánové i za to, že jste ochotni a dáte si s tím tu práci, strávíte čas s psaním recenzí. 

Děkuji, děkuji, děkuji....

Ruda. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 7. 2022 v 19:59, Radek124 napsal:

Taky se přidám s dalším velkým poděkováním Rudovi, tentokrát za osobní servis mého chrono-exota od GO. Naštěstí nic nebylo fyzicky pokažené a nemuselo se čekat na díly, ale věřím že i rozborka a sborka + přetěsnění té pekelné konstrukce musely být něco jako další maturita z vysoké hodinařiny. Vše opět včetně vzorné komunikace a poctivé fotodokumentace detailů - prostě ultra-all-inclusive lázeňský sen každého chronomagora...  :notworthy::notworthy::notworthy:

image.jpeg.973fed5859f363791fe42606838a2074.jpeg

Radku, můžu jenom dotaz, jestli vzpruha drží? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 hodinami, KangalCZE napsal:

Nejlepší servisní partner v Československu za poslednich 15 let na kterého jsem narazil - spolehlivost, ochota a špičkový tým hodinářů. Onyx se nebojí ani těžkých manufakturních kalibrů a tedy nových výzev. Servisováno již několik kusů dražších hodinek a vždy jsem v klidu, protože jsou hodinky v nejlepších rukách. Důvěra, spolehlivost, odvedená práce, navíc jako bonus přístup, který se dnes již nevidi - s úctou k tomuto povolání i týmu Onyxu dávám šest hvězd z pěti. 

Děkuji pánové. 

Zde musím zareagovat zvlášť. Pokud nás někdo hodnotí jako nejlepšího servisního partnera v ČR, je to přesně to kam moje, naše filozofie směřuje. Je to ten cíl, který stojí na konci všeho co se zde za posledních pár let událo. Cíl toho jak pracujeme a jak ke všemu přistupujeme.

Děkuji a to i za celý kolektiv ONYX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky můžu jen doporučit. Dneska jsem se stavil do Jihlavy po předchozí e-mailové komunikaci na výměnu sklíčka u mých Seiko 5 SNZG15, které jsem si mou nešikovností rozbil. Sklíčko bylo vyměněno ani ne za 2 hodinky i s diagnostikou a tlakovou zkouškou. A to vše za lidovou cenu. Takže díky moc a určitě zavítám znova, kdyby se vyskytl jakýkoli problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji Rudovi a celému kolektivu za vynikající práci a profesionální přístup k zákazníkovi. Osobní setkání překonalo mé očakávání. Mohl jsem vidět i práci pánů hodinářů a to se jen tak nepoštěstí. Ještě jednou děkuji a určitě vím kam se obrátit když bude nějaký problém s hodinkami.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

stary cygan opravil zigulika a vydal se do daleke Jihlavy. Panum z Onyx jsem privezl troje hodinky na servis a musim rict "klobouk dolu". Pratelske prostredi, bezva lide znali sve veci, vsecko staremu negramotnemu cyganovi vysvetlili, ukazali, jednim slovem parada. Moc dekuji za prijemne setkani a tesim se na vysledek. strejda grga

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Staré hodiny opravujeme. Mám ale nepsané pravidlo, že hodiny musí být z okolí Jihlavy. Do jiného okresu ani do jiného kraje hodiny neopravujeme, jelikož největší problém je s usazením hodin a převozem hodin. 

V případě, že se hodiny zákazníkovi vlivem převozu a nebo špatného usazení nerozejdou a hodiny jsou třeba sto kilometrů daleko od Jihlavy, je pak problém s vyúčtováním cesty a mého času.

Většina lidí velmi špatně chápe, že když má u hodin po převozu a instalaci třeba rozhozené kulhání a nebo třeba přeskočené střevo na bubínku závažového kola, že to není předmět reklamace. Zákazníkovi se platit cesta a můj čas nechce a já to zadarmo dělat taky nemůžu, jenže vzhledem k mé solidárnosti to většinou tak dopadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomto případě bych hodiny určitě neposílal a přijel bych osobně.Nejsou to náramkové hodinky,které se pořádně zabalí do bubliny a měli by přežít cestu.Další věcí je i to,že jsou hodiny z mramoru.

Zkusím se tedy porozhlédnout v Olomouckém kraji.

I tak díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dával jsem na servis baterkový bondovky a všechno na jedničku. Vyzvednutí i předávání v Praze, takže i s maximálním komfortem.

Mimochodem dával jsem je tam protože jsem při vytahování z banky zjistil, že se zastavily. Měl jsem hned vedle Koscom, tak jsem je tam hodil na výměnu baterky a tam mi řekli, že se s novou vůbec nerozběhly. Nakonec se zjistilo, že jeden z problémů je, že se tam v neautorizácích často dá špatná baterka, byla tam asi už když jsem je tam přinesl (koupil jsem je s ní) a protože nejsou autorizák (tzn. nemají přístup do databáze), zkoušeli tam nejspíš dát tu stejnou nebo ekvivalent. To samozřejmě není nic proti Koscomu, jen je dobrý vědět, že se to může stát (a podle toho co říkal Ruda se jim to stává/stalo víckrát).

Teď už je všechno v pořádku, hodinky jedou a jsou přetěsněný, takže na pár let klid.
Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...