Jump to content

Recommended Posts

V sobotu jsem byl poprvé v Onyxu a zatím jsem nechával hodinky na servis, tak to nemůžu zatím posoudit. Ale, co se týká lidí, tak perfektní dojem i v obchodě. Paní Kalivodová si mě přišla "vyzvednout" až před obchod a kolegové v servisu borci, které to evidentně baví. Takže všichni strašně sympatičtí a milí. A ta dílna to je pastva pro oko. Rudu jsem sice nezastihl, ale i tak jsem se tam cítil velice příjemně. Už se těším, až budou hodinky v cajku (trochu jsem se neudržel a nechal oservisovat i to, co jsem myslel, že jako do budoucna, ale co už).

Rád bych poděkoval za opravu a i kompletní servis hodinek Seiko 5 Sport. I když jsem vše řešit korespondenčně, mailem a telefonicky naprostá spokojenost a vstřícný přístup. Ať se daří 👍

• 3 weeks later...

Přidám se ke všem pozitivním kolegům. Komunikace i servis naprosto perfektní od A až do Z. Rád bych poděkoval Rudovi a celému osazenstvu Onyxu za vstřícnost, možnost nahlédnout do zázemí i perfektně odvedenou práci a vždy perfektní komunikaci bez ohledu na to s kým jsem zrovna byl v kontaktu. Kdyby to takhle fungovalo všude, bylo by to skvělý! Díky ještě jednou a jsem si jistý, že jsme se neviděli naposledy :)

• 2 weeks later...

Musim souhlasit se @spiderer a jen bych ho opakoval. Perfektni servis a komunikace, vcetne moznosti nahlednuti primo do dilny. A je jedno, zdali slo o servis starych Slava po tatoj, nebo serizeni Rolexek. Diky Onyxu a Rudovi zvlaste 🙂.

Onyxu též velmi děkuji. Je to vlastnoruční “bastlmód” a nejsem hodinář, takže si dovedu představit, že to mohl být pro řemeslníky takový nepříjemný a otravný …nepěkná zakázka 🙂 . Ale strojek běhá po čištění a servisu už přes měsíc 1-2 vteřinu denně do plusu.

Moc díky, dělají zase radost.

IMG_1171.jpeg

• 2 weeks later...

i já se opět připojuji k velmi pozitivnímu hodnocení. Neuvěřitelná rychlost, profesionální přístup i k zakázce s levnými hodinkami, toto oceňuji asi nejvíce. Sice jen po telefonu, ale děkuji Rudovi za super debatu a určitě se rád vrátím.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dnes mi posílají z lázní SKX009, mohu jenom dodat, že tenhle stroj je takovej oslík, co půjde dokud před sebou uvidí aspoň kousek mrkvičky. Nicméně po 25 letech pravděpodobně úplně bez servisu umí i tenhle strojek potrápit. Vydřený čepy kol, amplituda v prdeli. Přesnost samozřejmě podle plotu. Ruda třeba napíše víc. 

Každopádně i tyhle levný stroje radši servisujte dřív. Já to vidím tak na pět let, ani hodinky které jsou pravidelně v rotaci s dalšími bych určitě nenechal přes 10 let.

Ahoj Jirko, 

tak s tou amplitudou se mi nepodařilo nic moc vymyslet, ale na 25 let starý stroj se to dá strávit. Co se mi podařilo dopilovat je přesnost a delta chodu. Na základní stroj od Seika je to  dost dobré. Pak poreferuj jak budou chodit na ruce a pokud se to bude alespoň částečně shodovat s papírovou hodnotou, tak musíš být max. spokojen.

Ruda.

No, ten výpis z vibra jsem mailem nedostal, uvidím ho až zítra. Už se těším. Hele amplituda není vzorová ani u skoro nových Samurajů které dělal před rokem a půl kolega Kamil a ty hodinky chodí do pár vteřin stabilně.

Ty hodinky jsou super, moc jsem je nenosil, kvůli tomu, že nebyly servisovaný a i když do nich neteklo, čekal jsem, že kdykoli může začít. A taky odložit je třeba na tři hodiny znamenalo je znova seřizovat i když se nezastavily. Taky mě táhla za oči blbě nalepená vložka lunety.

Teď už všechny tyhle důvody pominuly, jsou to sice potápky, ale na léto čekat s testováním nebudu. Takže brzy poreferuju. Ale jestli jsi doladil deltu, bude to i s nižší amplitudou v pohodě jako ty Samuraje. SKX chronometr? To si nechám líbit 😁.