javim Posted December 2, 2024 Report Share Posted December 2, 2024 Nebudu se nějak extra rozepisovat, už to tu zaznělo mnohokrát... Tímto taktéž rozšiřuji řadu spokojených zákazníků a děkuji za vzorný servis. Mohu vřele doporučit... Pánové (a minimálně jedna dámo), díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadeV Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 Také bych chtěl poděkovat za skvělou práci. Letos jsem zaslal na opravu dvoje hodinky a vše proběhlo k naprosté spokojenosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted December 5, 2024 Report Share Posted December 5, 2024 Tak po dvou dnech testování v nejrůznějších podmínkách je chod stabilních +5s denně. Stabilních, tedy vteřinky přiskakují pěkně postupně, každých 5 hodin jedna. Akorát nevím, kdy otestuju rezervu nátahu, hodinky se nějak usadily na ruce a nechtěj dolů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONYX servis hodinek Posted December 5, 2024 Report Share Posted December 5, 2024 To je pěkné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted December 5, 2024 Report Share Posted December 5, 2024 No to je moc pěkné, že dražší kusy leží jen tak v hodinkovnici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laroaz Posted December 8, 2024 Report Share Posted December 8, 2024 Rád bych taky tady poděkoval celému týmu ONYX za servis hodinek, dvoje náramkové, jedny kapesní. Perfektní a profesionální přístup! Mimochodem Rolex DJ jsem od doby, co jsem je před třemi týdny vyzvedl, neseřizoval a jsou 15s v plusu, takže přesnost víc než příkladná! Ještě jednou díky a jen tak dál! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted December 11, 2024 Report Share Posted December 11, 2024 Ruda je kouzelník, za 9 dní 30 sekund plus. K tomu dle protokolu delta 8s. Pořád se bavíme o SKX, kalibr 7S26A. Původní verze z devadesátek. Doteď asi bez servisu. To je na tom to nejlepší. Vzhledem k absenci hackingu je prostě jednou za 20 dní vrátím o minutu zpět. To je dobrý. Hodně dobrý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONYX servis hodinek Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Jirko díky.... teď to budou chtít takhle všichni. K tomu musím tedy dodat, že to není zcela běžné, ale spíš výjimečné, jelikož ano, bavíme se furt o SKX a 7S26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasK Posted December 14, 2024 Report Share Posted December 14, 2024 Taky se přidám s pochvalou - nedávno seřízení GS SBGW231, stroj 9S64. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Dělaly mi celkem pravidelně ca 3s do plusu. Po seřízení je pravidelně nosím a za 16 dní zatím celková odchylka +0,7s !!! K tomu super pokec a kafčo Chlapi - diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONYX servis hodinek Posted December 14, 2024 Report Share Posted December 14, 2024 To jsou quartz hodinky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasK Posted December 14, 2024 Report Share Posted December 14, 2024 Kdepak quartz, ten tak přesný není Link to comment Share on other sites More sharing options...
nazdarhodiny Posted January 3 Report Share Posted January 3 Dalsi zasilka z ONYXu a zase jen kupa radosti. Krom jineho meli v rukou stare ladicky (ESA 9162). Vse probehlo perfektne, pokusili se i restaurovat puvodni zasle rucicky, a k memu prekvapeni si tuto praci nezauctovali, s oduvodnenim, ze se to na vysledku nakonec bohuzel moc neprojevilo. Citim se byt velkym dluznikem a hluboce dekuji. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Pochlubím se že i mé modré krušnohorské krásky se po letech "dělání parády" dočkaly jihlavských lázní - a i zde si dovolím Rudovi poděkovat a vyseknout poklonu za obětavý a perfekcionistický přístup, kdy se od banálního "pořešení prokluzující velké vteřinovky" došlo až k úspěšnému velkému servisu, včetně preventivní výměny originálních dílů (ručky, rohatka a aretace korunky) které by v budoucnu mohly způsobovat potíže. Už jen to že si někdo podobné "špeky" nechává na dlouhé zimní víkendové noci svědčí o tom jak moc mu záleží na výsledku, bez ohledu na míru zavalení zakázkami a starostmi o nové prostory pro servis. Rudo, přeju ať i v novém roce vyjde všechno na co sáhnete, spoustu spokojených trpělivých zákazníků - a ať Tebe i všechny kluky u hodinářských verpánků Vaše titěrná a pečlivá práce dál baví Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Proč se měnily preventivně i ručky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamaster Posted January 15 Report Share Posted January 15 Nezoxidovany rucky maji lepsi aerodamiku, sekundovka lepe rozrazi vzduch a to ma dobry vliv na presnost :)))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted January 15 Report Share Posted January 15 To je mi jasný, ale spíš by mě zajímalo, co těm ruckam bylo, vždyť ty hodinky jsou pár let starý, to byly chycený nějakou vlhkosti, nebo proč byl důvod je měnit? Já to nijak nezpochybňuju, nikdo, minimálně v ČR, není na takový úrovni, jako Onyx, takže jsem si jistej, že hoši moc dobře vědí, co dělají, ale přijde mi to u prakticky nových hodinek takový zvláštní... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONYX servis hodinek Posted January 15 Report Share Posted January 15 Nešlo o preventivní výměnu, ale důvod byl ten, že ručky byly již třikrát sundány a nasazeny a došlo k velmi malému otlaku SC ručky a minutové ručky. Otlak nebyl pozorovatelný pouhým okem, ale u takovýchto hodinek jsem to nechtěl nechat a tak padlo rozhodnutí a domluva s Radkem na výměně ruček. Výměna stavěcí páky a můstku nařizovacího mechanismu s fixační vzpruhou stav. páky došlo z důvodu opakované závady s aretací korunky v poloze pro natahování a nařizování. Taktéž k úpravě délky hřídele ze stejného důvodu. Takže jak píše Radek. Preventivní, aby se neopakovalo po třetí. Ručky pak z důvodu perfektního vzhledu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Přesně jak píše Ruda - ručky už byly párkrát dole, což se na nich i přes nejlepší snahu hodinářů v Glashütte (na prvním malém servisu byly ještě od původního mnichovského majitele) i v Jihlavě (za koronáče se ladila zmiňovaná aretační vzpruha) na jejich stavu projevilo - a protože v rámci "velkého servisu" bylo jednoduše vhodné dát do tip-top stavu všecko co se dá (nemluvě o tom že u některých značek se při podobné příležitosti ručky obměňují rovnou), jsem rád že se podařilo úspěšně otestovat "dodavatelsko-odběratelské vztahy" a vzít všecko najednou, za ten čas to určitě stálo Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Ok, tohle dává smysl, díky za vysvětlení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONYX servis hodinek Posted January 16 Report Share Posted January 16 Něco ze světa křemíku Ulysse Nardin... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts