Přejít na obsah

Potápky s day-datem


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mrknul jsem sem a koukám, žes morbo upravil zadání a už nevaděj 44mm Tutimy a Edoxy :)

Tak pokud platí zbytek zadání a 44mm je cajk, podíval bych se i na Breitling Galactic 44 Day Date. Existují v různých barvách cifrů, sluší jim kov, guma i kůže, navíc jsou relativně nízké. Jestli tě neodpuzuje design "B", mohly by se dostat mezi kandidáty.

Video:

Review:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plha martar nebo Plha Radek124? Hrdobec Breitling nebo hrdobec Fortis? Jestli martar & Breitling, tak se omlouvám; nezkoumal jsem všechny stránky dozadu. Zahlédl jsem tu jen staré Breitling Headwindy 43mm, a ty morbo šmahem neodsoudil - proto jsem přihodil Galacticy. Mimochodem, ty už by ale xhtělo fakt vyzkoušet, nemají moc zakřivené nožky a můžou na menší ruce působit jako placka, viz videoreview.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

S dovolením utřu prach a slzy z tohodle vlákna a přihodím další 2 kousky:

Rotary Super 7 SCUBA - zaregistroval jsem je už před časem ve vedlejším vlákně a od té doby mi pořád vrtají v mozku, akorát že furt tak nějak nevím, co si o té značce myslet. Jinak asi v podstatě zadání splňujou, jesi si ho ještě dobře pamatuju.

rotary_super_7.jpg.732ccd843de23416942c024f28380196.jpg

 

Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe Annual Calender Automatic Meteor Grey Dial Men's Watch – tyhle by sem nakonec asi taky mohly pasovat, když už jsou tu BP FF Jour Date 70s. Sice nejsou na tahu, ale dávám bod za krátký a úderný název.

 

BP_FF.jpg.f059f8f6b49dbd13a3a7daaa32698dbb.jpg

 

Upraveno uživatelem morbo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Je to „Mido Ocean Star 200C“ a co jsem k tomu v rychlosti dohledal, tak: průměr 42,5 mm; 12,5 mm na výšku; rozteč 22 mm; lug-lug 48,5 mm; ocel 316L; 187 g; safír; oboustranný antireflex, keramická luneta; extenze; WR 200; SuperLuminova a v nitru upravená ETA C07.621 s rezervou 80 hod. Cena asi něco málo přes 1k EUR. Víc nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, shewcza napsal:

Tak to je super zpráva Radku. Myslel jsem, že v tom bude c07.111 kvůli ceně, ale morbo poté doplnil data a já si to mezi tím taky nastudoval. Takže omluva a směle do toho pánové, rád je tu uvidím. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Kdyz ale nesplnuji zadani, tak proc je sem cpes? Vlaken na vyber jinych potapek jsou tu mraky. Kdyby sis procetl aspon kousek toho vlakna, tak pochopis, ze proste day-date je pro zakladatele vlakna must have. Nemluve o tom, ze se Stajnama by to obecne zrovna nevyhral…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...