Jump to content

Pomoc s určením pravosti HUBLT

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ale zase můžeš hrát "najdi 10 rozdílů", ale spíš jich dáš i víc ;) Uchycení rotoru je taky jinak.
To si fakt někdo myslí, že si toho nevšimneš?

Mi vysvětlete, když už někdo vědomě chce někoho ojebat o 120.000,- jak může být tak hloupej že posílá fotky jiných hodinek tak blbě, že to jde poznat? IQ 80?

Prischera viděl jsi ten otaznik? To je dotaz, ne poznamka.

No me prisla dost recnicka. Co si cekal za odpoved? A hlavne je v tomto vlakne naprosto nepatricna.

Edit: Tome to je jednoduchy, zkusil prodat fiky. Kavka je zvidava. Muzu a) dodat dalsi fotky dreku co mam, kdyz uz se pta, tak to neklapne. b)jit rovnou od valu c)poslat fotky jinych hodinek, vzdyt vypadaji vsechny stejne riskuje maximalne to, ze to nevyjde. 

Edited by prischera

Asi jako tvoje poučování, možná míň nepatřičná.

Zajímalo mě, jestli je tak nadšený do hublotů nebo je to jen kvůli výhodné ceně.

No mě zas přišlo přes čáru tvoje offtopic výsměšný rejpání, ale už to tu dál nebudu plevelit, svoje sem si řekl.

fanoušek hublotu nejsem ,inzerát byl dohodou tak jsem to zkusil,cena se mi taky zdála málo-on prý potřebuje peníze na provoz  vinárny v dnešní době.Ještě jednou díky všem.Já mám Romain Jerome titanic DNA ,mám rád vzhledově jiné hodinky.Proto se mi moc líbí hodinky tady od vás nautilus.Jsou super

fanoušek hublotu nejsem ,inzerát byl dohodou tak jsem to zkusil,cena se mi taky zdála málo-on prý potřebuje peníze na provoz  vinárny v dnešní době.Ještě jednou díky všem.Já mám Romain Jerome titanic DNA ,mám rád vzhledově jiné hodinky.Proto se mi moc líbí hodinky tady od vás nautilus.Jsou super

Tak to klidně ale můžeš dohodit nějaké fotky pro útěchu oka :-)

Pokud to není srdcovka, pak bych neriskoval a neztrácel čas a obloukem se vyhnul. Pokud mu chceš pomoct, tak půjčit peníze, notářský zápis uznání dluhu (přímá vykonavatelnost), ale pomáhat člověkovi co prodává s velkou pravděpodobností fejky? 

Nautily myslíš LE fóra, jj, byl jsem taky na listu, ale odstoupil jsem, chyba.