Přejít na obsah

Breitling Chronomat


IzTaPa

Doporučené příspěvky

Dnes v Breitling Boutique v Pařížské jsem měl na ruce nové chronomaty. Sice jim přišly pouze jedny a to bicolory, ale i tak musím říct, že na živo mě zaujaly víc než na fotkách. Kompaktní velikost pouzdra s velice zajímavým tvarem. Průhled dýnkem mi nakonec nevadil. Tah je netradiční a velmi pohodlný a kvalitní. Cifr je jednoduchý hodně připomíná Breitling Premiér, ale v celku to jsou zajímavé hodinky. Myslím, že neoslní na první pohled, ale o to více jim bude člověk přicházet postupně na chuť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
V 17. 4. 2020 v 18:10, spiderer napsal:

Budu asi za uchylaka, ale libi se mi v bicoloru a to dost :) ty sedivy si dokazu predstavit, ze bych mel. Ale i ocel for Bentley nebo tricolori limitka jsou hezky.

 

 

V 19. 4. 2020 v 11:57, ewolucionar napsal:

Pre mna je toto klasika...

post-38548-0-61790500-1587290215_thumb.jpeg

U béček ten bicolor v rámci jejich stylu je skousnutelný.

DSC_1464zv.thumb.jpg.7e0a47ea1658c73d432a5006c6a4fdb6.jpg

 

 

Nové Chronomaty nejsou špatné, ale vypadá to, jako by se Breitling snažil utéct od té své "přeparáděnosti" někam do klidných vod. Otázkou je, zda mu to bude fungovat, zejm. pak u štamgastů...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Súhlas s bandim, kedysi aspoň človek vedel, že na niekom vidí Breitling (spomínam hlavne na Superavenger, Navitimer a BforB), teraz človek už musí vidieť znak na ciferníku. Keď si porovnám Chronomat, čo má Yogi v inzercii, Flyig fish alebo pre mňa najobľúbenejšiu verziu Airborne, tak mi je kvapku smutno.

Otázka je, či my, ktorí sa snažíme tlačiť na ceny nových u AD, ktorí nakupujeme u šediviek a zdruhej ruky sme klienti, pre ktorých to Breitling (Iwc, Omega ...) vyrába.

Upraveno uživatelem koveras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

yes, ne že by byly hnusný, ale obyčejný nezajímavý nudný. a ještě kromě Bčka na dialu pan Kern estét podělal i ručičku a taky na ni dal to svoje náboženský Bčko a uloupnul kotvu. Dvakrát B už fakt nedávám. Měl jsem je před pár dny na ruce a nee.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ona je jedna věc, jestli se ty nový chronomaty někomu líbí - mě se taky v podstatě líbí, ne že by byly hnusné - akorát je rozdíl mezi "líbí" a "koupím si to". Takže já si myslím, že čas sám ukáže, že to je pro ně špatná cesta. Při té ceně je podle mě potřeba, aby to byly opticky výjimečné hodinky na první pohled a z pozice osoby stojící dál než 30cm. Buď mám ty prachy a potom si můžu vybrat cokoliv jiného, nebo ty prachy úplně nemám a investovat nad-rozpočet do něčeho, co nevystupuje, bych neudělal. Je jasné, že existují lidi, kteří na to mají a přitom si chtějí koupit jedny pěkné univerzální hodinky, ale takových konkurenčních je mnoho ve stejné cenové kategorii. A lidi, co si kupují šedé hodinky nebo second-hand jsou potřeba. Pokud ta značka nebude mít lidi, kteří mají její produkty rádi a tím, že je nosí jim dělají reklamu, tak se na ni zapomene. Nehledě na to, že i lidi, kteří si kupují šedé/secondhand hodinky si čas od času koupí nové.

Upraveno uživatelem Ondazz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... a já jsem B entuziasta, ale i tak pro mě některé hodinky třeba nejsou, typicky SOH nebo Bentley nebo B01 Premier. To bych si asi nekoupil, některé jsou už moc řvoucí a některé jsou zase až moc uklidněné. Ale pořád u nich uznávám, že mají svoji duši, jsou rozpoznatelné a mají jasný designový jazyk. Zatímco podle mě ten novej chronomat žádnou duši nemá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

pridávam pre porovnanie. Hľadal som presne tému kde by dal niekto fotku nových pre porovnanie, za mňa jednoznačne predošlý model. Na fotke konkrétne Flying Fish

PS: áno viem, na moju ruku väčšie ako by sa patrilo, napriek tomu zatiaľ najlepšie čo som mal.

20200426_164340.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...