Lobber Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) dnes na to se*ru Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 10 hodinami, Bert napsal: Vlaječka vpravo nahoře u příspěvku. Kecáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 No je pravda, ze to načítání je hodně pomalé a Neprectene funguje tak 50:50 a někdy vůbec nenabehne. Bavím se o mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Me to obcas dela i na PC. V mobilu cim dal casteji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Pánové, děkuji za zprávy, upozorním Adaska (IT). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 No je pravda, ze to načítání je hodně pomalé a Neprectene funguje tak 50:50 a někdy vůbec nenabehne. Bavím se o mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 (upraveno) neni to tapatalkom? to niekolkonasobne poslanie postu edit: ale asi nie, kedze ukladanie postu, resp. jeho odoslanie na sklo je fakt dlhe, ako z pc tak aj z mobilu Upraveno 13. prosince 2020 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Já třeba Tapatalk nepoužívám. Tipuju, že je to netrpělivostí přispěvatele, když čeká 70 s, až se to natáhne, přičemž třeba mezitím zmáčkne ještě několikrát "odeslat" nebo refreshne stránku. No ale třeba je stejně netrpělivej i Tapatalk, když nedostává odezvu serveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Borci v kostce: S Tapatalkem si Chronomag moc nerozumí, zvláště, pokud tapatalkuje netrpělivý jedinec. Symbol nahlásit je opravdu vlaječka. Píši to asi po sté Někomu pomohl jiný prohlížeč, někomu uklidit si na profilu konta. Tady víc neporadím. Pomalejší načítání položky NEPŘEČTENÉ, ano, řeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Přátelé, funguje vám hledání? Já bych chtěl dvěma členům napsat hodnocení, a ani jednoho nemohu najít. Tedy bez manuálního procházení všech stránek. Tak jsem dal cvičně hledat sebe a taky nic. Normálně jedu z PC v Chromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 15 minutami, Traveller napsal: Přátelé, funguje vám hledání? Já bych chtěl dvěma členům napsat hodnocení, a ani jednoho nemohu najít. Tedy bez manuálního procházení všech stránek. Tak jsem dal cvičně hledat sebe a taky nic. Normálně jedu z PC v Chromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 No sebe najdu tak jednou ze tří pokusů. A ty dva ne a ne najít. Dokonce ani jeden z nich se nemůže najít... Tak hledáme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 V hledání vpravo nahoře - více možností - uživatele: ... a voila: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Jinak poměrně často se mi stává poslední dobou tohle, jedno jestli na mobilu nebo PC, jedno jestli na mobilních datech nebo pevném internetu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 K tomuto se přidávám, taky se mi to dost často děje. Až po nějakém časovém odstupu mi to zase ukáže nepřečtená témata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Přesně tak. Děje se to tedy dost často a obecně v mobilu dost pomalý a zaseky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 5 hodinami, geometr napsal: V hledání vpravo nahoře - více možností - uživatele: ... a voila: si mě vyděsil .... Už jsem čekal za negentlemanský výlev mimo žumpu banána ... Poslední týden mám nervy jak na špagátu . A ono to bylo k něčemu jinému .... Tak se dodatečné omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Zdravím sekce všeobecná diskuse se mi načítá v čínštině nebo v čem. Dělá vám to ještě nekomu? Nebo je chyba na mém přijímači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Tak je to jinak. Je tam jen několik vláken z kraje nějakej bordel. Asi se někdo náramně baví. Čtu to na mobilu a musel jsem projet až dolů a tam to bylo v pohodě. Omlouvám se za paniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Hotovo. Zase nějakej dementní spam útok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se