Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já si nemůžu pomoct, ale tohle jsou originály, neneáchazim jedinej rozdíl mezi těmahle a těma od Daliho, schválně jsem se na to ještě koukal ...

I kalibr je naprosto shodnej ...

V tom je ten vtip. Hodinky od Daliho jsou ty, proč jsem začal šílet. On tam má růžové zlato, já žluté. Ale možná jsem jenom barvoslepý. :-) A to mám oproti jeho hodinkám o nějaký 271 nižší číslo, tak nevím. Třeba si v půlce série ML rozmyslel, jaký tam bude dávat zlato :-)

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Počkej, ale to neni nic nenormálního ... Udělá se třeba 1/3 série v platině, 1/3 bílý zlato, 1/3 růžový zlato ... ;)

Odesláno (upraveno)
Nehledej za vsim levarnu, treba tyhle quartzy jsou v poradku, jsou v peknem stavu, az na poskrabane sklicko, ale s tim by problem byt nemel.. co se tyce tech Rolexu, ty fotky jsou male, ale pokud by prodejce poslal vetsi fotku strojku tak budes mit jasno celkem rychle ;) I kdyz z toho co tam je, tak mi prijde, ze by to nemusela byt leva a cena behem par dni vyleti strme nahoru ;)

Cena letěla strmě vzhůru...zde je přehled bitvy mezi členy i nečleny Chronomagu... http://aukro.cz/item426445668_rolex_explorer_ii.html

Nabídnutá cena skončila těsně pod 50k. Což na hodinky bez papírů, krabičky, historie a bez plného počtu dílků |( předpokládám ), není vůbec špatný výsledek. Teď jen aby šlo o skutečné Rolexy. Ale podle fotky strojku snad ano.

I když podle takhle mizerných fotek to snad nikdo nekupoval, a vyžádal si další údaje a detailní fotky. Nedávno jsem našel srovnání fejků Explorerů II třídy AAA a skutečných Explorerů II, a rozdíly byly vážně minimální. Bohužel jsem to od té doby mnohokrát hledal znovu, a už nikdy nenašel. Bylo to v angličtině tuším, a byly tam detailní, ale opravdu detailní fotky hodinek i s drobnými detaily ( srovnávala se bílá verze, poslední model - tedy s vypalovaným logem na skle, a bez direk na stěžejky z boku ), kdyby jste to někdo objevil, tak sem hoďte prosím link.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Včera jsem tuto aukci sledoval http://aukro.cz/item426445668_rolex_explorer_ii.html a ty příhozy mně překvapily. Určitě si všichni vyžádali fotky ve vekém rozlišení, ale i tak je to celkem odvaha.... . Pokud jsou ve špičkovém stavu, tak je to dobrý kauf. Zaujal mně příhoz ze 39 tisíc na 49 od úplnýho aukro nováčka.

total out, který s tímto vláknem nijak nesouvisí: jednou v Plzni jsem byl svědkem "zajímavému" setkání. Byl jsem na služební cestě a v noci jsem zapadl do jednoho baru, na ruce Seiko Samurai a čistou náhodou se zakecal u baru s jedním týpkem (samozřejmě první téma moje a jeho hodinky), který se mi po určité době (asi po 2h) svěřil, jak šroubuje ceny hodinek na aukru, domluvení jsou tři borci, kteří si dávají navzájem positivní reference. Buď se někdo chytí a nebo je za pár měsíců prodávají dál nebo i jinde. Už jednou (první a poslední pokus koupit na aukru hodinky) jsem se napálil u hodinek za 3500kč a teda obdivuji každého, kdo za hodinky sází deseti tisíce a nemá tu jistotu (jejich původu, atd.). Klobouk dolů..... B)

Odesláno
Včera jsem tuto aukci sledoval http://aukro.cz/item426445668_rolex_explorer_ii.html a ty příhozy mně překvapily. Určitě si všichni vyžádali fotky ve vekém rozlišení, ale i tak je to celkem odvaha.... . Pokud jsou ve špičkovém stavu, tak je to dobrý kauf. Zaujal mně příhoz ze 39 tisíc na 49 od úplnýho aukro nováčka.

total out, který s tímto vláknem nijak nesouvisí: jednou v Plzni jsem byl svědkem "zajímavému" setkání. Byl jsem na služební cestě a v noci jsem zapadl do jednoho baru, na ruce Seiko Samurai a čistou náhodou se zakecal u baru s jedním týpkem (samozřejmě první téma moje a jeho hodinky), který se mi po určité době (asi po 2h) svěřil, jak šroubuje ceny hodinek na aukru, domluvení jsou tři borci, kteří si dávají navzájem positivní reference. Buď se někdo chytí a nebo je za pár měsíců prodávají dál nebo i jinde. Už jednou (první a poslední pokus koupit na aukru hodinky) jsem se napálil u hodinek za 3500kč a teda obdivuji každého, kdo za hodinky sází deseti tisíce a nemá tu jistotu (jejich původu, atd.). Klobouk dolů..... B)

U značky Rolex bych se asi bál ještě jedné věci: i když budou hodinky pravé, můžou být kradené, což může způsobit problémy v servise (nebo se pletu?).

Existuje nějaký volně dostupný přehled kradených Rolexů? (něco jako u aut)

Odesláno
U značky Rolex bych se asi bál ještě jedné věci: i když budou hodinky pravé, můžou být kradené, což může způsobit problémy v servise (nebo se pletu?).

Existuje nějaký volně dostupný přehled kradených Rolexů? (něco jako u aut)

No to zjistí nový majitel při první návštěvě sevisu. Získá hned dvě informace, a to o legitimitě a pravosti...no nechtěl bych být v jeho kůži....ale snad to dopadne OK.

Odesláno
..Nedávno jsem našel srovnání fejků Explorerů II třídy AAA a skutečných Explorerů II, a rozdíly byly vážně minimální. Bohužel jsem to od té doby mnohokrát hledal znovu, a už nikdy nenašel..

Pokud bys na to opet narazil, budu rad za info, celkem by me to zajimalo ;)

Koukam, ze i Kamilovi se trosku styskalo po tech jeho tak to zkusil ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...