Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Kadlec má ale vkus.Cirkus Humberto.To je nejaky Franck Muller?
To bude poslední móda VIP Jacob & Co. ... ;)

P.S.: Každopádně je dobře vidět, jak se prostě všechny hodinky ke všemu nehodí, viz. diskuze instalatérský kousky k obleku apod. ... B)

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

P.S.: Každopádně je dobře vidět, jak se prostě všechny hodinky ke všemu nehodí, viz. diskuze instalatérský kousky k obleku apod. ... B)

Co bys čekal, když se na to jaké koupit hodinky radil s Barošem a ten prostě víííí svýýýý

Odesláno

Mno vkus to možna maji ??? ale dostatek peněz to maji určitě !!! :thumbsup_anim: :wheelchair:

Odesláno

Už jsem to tady v jiný diskuzi k Jacob & Co. zmiňoval, tohle jsou přesně hodinky o tom, "aby bylo vidět, že na to mam" ...

Takže hodně velký, okázalý a převážně barevný jak United Colours of Benetton ...

Odesláno
Už jsem to tady v jiný diskuzi k Jacob & Co. zmiňoval, tohle jsou přesně hodinky o tom, "aby bylo vidět, že na to mam" ...

Takže hodně velký, okázalý a převážně barevný jak United Colours of Benetton ...

Jo a ještě v kfarcu, btw mně se zdá benetton gut

Odesláno

co chcete, jeste kdyz v Mlady Fronte Blesk jejich "arbiter eleganciarum" hodnotila tyhle hruzy jako super happy crazy cool vecicku a ze je videt, ze nasi fotbalisti maj styl :sick01: :shit:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...