Postal80 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Pratele, vse nejlepsi do Noveho roku 2021, hodne hodinkovych, ale i tech nehodinkovych uspechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 50 minutami, Radik napsal: Plasťáky.... To za ty roky neznáš pojem toolwatche?! Ruka by mi musela upatnout! Na stavění baráku ideální ..Víš jak by mě srdíčko bolelo s jinými ? Jinak Radku ať ti to v tom roce 2021 krásně tiká a těším se, že se sejdeme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 32 minutami, kartagos napsal: Na stavění baráku ideální ..Víš jak by mě srdíčko bolelo s jinými ? Jinak Radku ať ti to v tom roce 2021 krásně tiká a těším se, že se sejdeme . No jasný, ale rejpnout jsem si musel. Tak všechno nej do dalšího roku Na setkání jsem nezapomněl, PO mám stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) Divná zima. Sníh nikde, na rybníku led, ale vlézt na bruslích se na něj nedá... Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Přeji všem pacientům pěkného Silvestra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Plasťáky uloženy a pro Radka nasezeny SO ...Všem chronokamarádům šťastný Nový rok 2021. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Dnešní Lysá hora. No pár lidí tam bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Silvestrovská prochazka...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Hodinky na baterku. Úspěšný Nový rok a pevné zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Perrelet Turbine A1047/9 PF 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Ztráty a nálezy... Aneb co se dá vyhrabat ze skříně... Čas hrozně letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Všechno nejlepší do nového roku spolupacoši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 2 hodinami, brownwld napsal: Dnešní Lysá hora. No pár lidí tam bylo Tuhle fotku bych sem být tebou snad raději ani nedával. Větší důkaz toho, jak lidi serou na vládní opatření navzdory nejhoršímu, pátému stupni, aby jeden pohledal. Pak nemáme mít rekordní přírůstek 16 tisíc denně. Přijde mi, že ti lidi si vůbec neuvědomují, jak těžké to těm doktorům dělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak přátelé, ať je ten příští rok lepší než ten letošní. Pěkného Silvestra a hlavně pevné zdraví ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Vsetkym vela zdaru a zdravia po cely novy rok 2021! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 3 hodinami, kartagos napsal: Plasťáky uloženy a pro Radka nasezeny SO ...Všem chronokamarádům šťastný Nový rok 2021. No to už je mnohem lepší Ale teď koukám, že @siwi Tě o pár příspěvků výše úspěšně zastoupil Normálně se tady teď přiznám, že jsem v jednu chvíli měl choutky je z Tebe lámat zpátky Ale pak se to tak nějak poskládalo, že ze mě pro změnu jinej chronokolega nečekaně vylomil Déčka a já tím získal nečekaný střelivo a mohl zrealizovat........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 @Radik Hustě. Gratuluju k super hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 3 minutami, siwi napsal: @Radik Hustě. Gratuluju k super hodinkám. Díky Po asi dvou letech jsem to završil a i když jsem je naživo dřív neviděl, super fakt jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) Vse nej do noveho roku, chronomagoři Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Vše nejlepší do nového roku ,hlavně to zdravíčko ... yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se