Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2244

• Akam

1438

• Vit

1379

• kaktusář

1290

Odesláno

Ano, pořád baví. Dík. Za tu cenu jsem je tam nemohl nechat 😀😇. Dlouho jsem teda okukoval Padi bratříčky a nebo save the ocean, ale peníze rozhodli a myslim že chybu jsem neudělal 🙂

Odesláno
před 3 hodinami, E36 napsal:

vidím, že pořád baví, jsou fajn 👍 já se na ty samé rozhoupával, až je na timestore za tu super cenu vyprodali 😀

Ano, pořád baví. Dík. Za tu cenu jsem je tam nemohl nechat 😃😇. Dlouho jsem teda okukoval Padi bratříčky a nebo save the ocean, ale peníze rozhodli a myslim že chybu jsem neudělal 😊

Odesláno
před 5 hodinami, Kalisport napsal:

Díky lunetě vim jak dlouho čekám na ženu….než se vymódí. 
B32727B0-86C7-4DF5-B8FA-2CDA18B5E79D.thumb.jpeg.80c9894fd5a7cdf87bcf7eb52e7fb718.jpeg

Tobě by se spíš hodila Countdown luneta. Dáš ženě např. 10 minut a jak padne, tak vyrážíte, i kdyby měla nafintěnou jen půlku obličeje :D

Odesláno
před 9 hodinami, tombas napsal:

Tobě by se spíš hodila Countdown luneta. Dáš ženě např. 10 minut a jak padne, tak vyrážíte, i kdyby měla nafintěnou jen půlku obličeje :D

🤣 Hodinky s countdown lunetou ještě nemám to jest pravda 🤣

Odesláno
před 16 hodinami, EpsteinBarr napsal:

prudko navykove hodinky

Máš pravdu, teď jsem je zkoušel a na moji ruku s tím zužujícím se tahem pořád váhám, co a jak. Jinak ve všech ohledech vypadají daleko lépe než ty starší. Plastické logo, za mě lepší číselník, ten náramek taky není špatný, ale na velké ruce to vypadá divně, na můj vkus se moc zužuje ...

Fotka je jen screen z videa, takže velmi nekvalitní, ale pro představu.

Screenshot_2021-09-08-07-43-33.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...