Spok Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Tak tu máme září... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 19 minutami, siwi napsal: Tak tu máme září... "pane učiteli, a co děti, učí se dobře?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Po letech se ke mně vrátily 7002 pepsiny. Mam radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 12 minutami, Vit napsal: "pane učiteli, a co děti, učí se dobře?" To je jeste brzo,ViteZeptej se za par tydnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 BB58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Výsadkář a géčka na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Pekny pohorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 2 hodinami, siwi napsal: Tak tu máme září... K Tissot mám velkou slabost a tento kousek se mi moc líbí, parádní Jakou máš prosím tě přesnost u té osmdesátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Prvního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 1 hodinou, prischera napsal: BB58 super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: To je jeste brzo,ViteZeptej se za par tydnu "Učí se dobře, to nemohu říct." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 3 hodinami, Vit napsal: "pane učiteli, a co děti, učí se dobře?" Dneska jsem měl ve třídě 1, slovy jedno, dítě. Přespolní přijedou až po neděli. Takže zatím dobrý Před hodinou, African napsal: K Tissot mám velkou slabost a tento kousek se mi moc líbí, parádní Jakou máš prosím tě přesnost u té osmdesátky? Díky. Tohle jsou moje první hodinky téhle značky a taky první Powermatic. Mám je od pondělí a od pondělka mi udělaly cca. 1,5 vteřiny do mínusu. Asi to bude můj nejoblíbenější kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Beru na ruku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 1 hodinou, Ohm-Aztec napsal: super fotka! Diky, pritom jen mobilovka z hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 V poslední době dost často Hanharty. Teď už se dá nosit kožená bunda a to má styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Bedla jako ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Někdy na čistou hlavu stačí plná nádrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se