Gustaf Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 (upraveno) Pracovní... Upraveno 9. září 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Před hodinou, shewcza napsal: Ty sou cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Víkend přede dveřmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Stejne vždycky dojdu k tomu, že 36ky jsou akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 (upraveno) Dnes toho bylo víc.. Upraveno 9. září 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Dnes toho bylo víc.. Pecka, velká gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 10 minutami, cubic napsal: Pecka, velká gratulace!!! Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Outdoor chill, dokud to ještě jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 9 hodinami, Vit napsal: Ahoj Filipe, jaké z nich máš naživo pocity? Zajímá mě vmnímání materiálu pouzdra. -------------------------------------------------- Já LÜM-TEC B19 před 9 hodinami, Lookyn napsal: @SCIFI já jsem si myslel, že safírová pouzdra existují jen na produktových fotkách a videích, nikdy by mě nenapadlo, že je možné něco takového pozorovat ve volné přírodě přidávám se k @Vit ohledně pocitů z nošení takového pouzdra Nejsou moje takže dojmy jen z vyzkoušení. Jsou hodně lehký, pohodlný a na ruce skoro nejdou cítit. Limitka 50ks.Pouzdro se sice asi nepoškrábe ale odštípnutí hrany asi hrozí. Majitel má ještě modrý a tuším že tam pár zaseků už bude. Nejvíc mě ale překvapuje kam to Hublot dotáhnul za posledních 10 let. Od předražené ETY do HH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 V kukuřičném poli: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 9 hodinami, patprom napsal: Tomuhle zábavnému kousku jsem nemohl odolat. Díky patří jednomu zdejšímu kolegovi, který mi na ně vystál frontu v NYC Moc pěkné, tak to musíme dát kafe konečně . V pondělí bych měl dostat stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Jinak já celý týden tyhle modrásky. Prostě ne a ne je okoukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Parking na Strakonické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Moc pěkné, tak to musíme dát kafe konečně . V pondělí bych měl dostat stejné Jasně, vezmu je s sebou na Chronosraz příští týden. Možná už na novém řemínku, protože na origo se nosit nedaj a nato je jen pro drsňáky, mezi které nepatřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Jinak já celý týden tyhle modrásky. Prostě ne a ne je okoukatJedny z nej hodinek co znám. Měl bych je začít občas nosit, tady jedna pár týdnů stará Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 To bys měl, hlavně teď na sluníčku nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Vidím, že modrá baví... Dnes to střídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se