Vit Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 LÜM-TEC B19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 6 hodinami, Radik napsal: Tyjo, hezkýý! Jaký jsou celkový dojmy? Možná nejhezčí modrá kterou jsem na hodinkách viděl. Indexy na můj vkus trochu plytké, ale číselník hodnotím celkově na výbornou. Hodinky působí velkým dojmem, pocitově o dost větší než SO 42mm. Bál jsem se, že ochrana korunky bude tlačit, ale neděje se tak. Jsou to první hodinky které se mi nepodařilo sladit na náramku s mým zápěstím. Musím koupit půl dílek. Náramek je podprůměr, ale stejně mu chci dát šanci. Spona je velký špatný. To jsou první dojmy. Mám je chvilku, tak je brzo na nějaké soudy. Za ty peníze jsou to super hodinky zvučné značky s dostatečnou rezervou nátahu. Co chtít víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 30 minutami, shewcza napsal: Možná nejhezčí modrá kterou jsem na hodinkách viděl. Indexy na můj vkus trochu plytké, ale číselník hodnotím celkově na výbornou. Hodinky působí velkým dojmem, pocitově o dost větší než SO 42mm. Bál jsem se, že ochrana korunky bude tlačit, ale neděje se tak. Jsou to první hodinky které se mi nepodařilo sladit na náramku s mým zápěstím. Musím koupit půl dílek. Náramek je podprůměr, ale stejně mu chci dát šanci. Spona je velký špatný. To jsou první dojmy. Mám je chvilku, tak je brzo na nějaké soudy. Za ty peníze jsou to super hodinky zvučné značky s dostatečnou rezervou nátahu. Co chtít víc? Díky Sponu si pamatuju z LHC, tu otevřít byl boj, tak koukám, že se to nezmenilo. Ale stejně mi chybí. Kdybys je pouštěl, zkus se mě prosím zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Jo, na sponě od LHC jsem nechal nehty Ještě, že tady je motýlovka s tlačítky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Ty Londžíny nevypadají špatně,že ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Z práce dom, tudíž hezkou neděli všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 (upraveno) Dobré ráno všem.... Upraveno 18. září 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Pepsi po ránu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Pěknou neděli všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJjj Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Dnes limitky Casio NismoSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Pěknou neděli všem.Vypadají parádně, jaké jsou dojmy z nošení? Já jsem dnes královna všech moří:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 JednoruckySent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Stále stejně, tak je jedno, jak stará fotka je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Jednoručky od Laco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 před 1 hodinou, Kostra napsal: Vypadají parádně, jaké jsou dojmy z nošení? Já jsem dnes královna všech moří:-) V podstatě o nich ani nevíš jak jsou lehoučké, ta kombinace mě baví. A ty dej pozor ať nevytopíš sousedy královno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Vzal jsem je na houby a na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 SUN 18AUTOMATIC Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Při Neděli Heuer Monza Sent from my SM-G980F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se