Ondoni Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 (upraveno) V reálu celkem sedí Upraveno 19. září 2022 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Racing polárky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Blížící se podzim tak trochu barev.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Výběr svatební košile a stále <B> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 53 minutami, Kostra napsal: Racing polárky:-) Už se na to vyser a smiř se s tím, že nejvíc jsou na tahu. Todle není PAM ani plech RLX… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 5 hodinami, Jarett napsal: Taky si je nechám ... ji i je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 29 minutami, LovecK napsal: Už se na to vyser a smiř se s tím, že nejvíc jsou na tahu. Todle není PAM ani plech RLX… Náhodou mě to baví sledovat. Taky jsem měl chuť zkusit jestli je nedám na nějaký řemen jen tak na zkoušku, ale s každou další variací se jen ujišťuju že tak jak jsou, jsou nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 (upraveno) Panebože - ty hodinky jsou obrovský na té ruce Upraveno 19. září 2022 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Na co je mi osmdesátihodinová rezerva, když jsem ty hodinky od koupě nesundal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Ten waflový ciferník se mi vždycky líbil , jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Diky. Tohle, Powermatic a integrovaný náramek byly důvody, proč jsem je kupoval. Jsou opravdu fajn a příjemně se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 12 hodinami, petroniuzz napsal: Podzimní hodinky. Taky jsem nasadil podzimní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Už se na to vyser a smiř se s tím, že nejvíc jsou na tahu. Todle není PAM ani plech RLX… Nebuď úzkoprsý ředitelu:-) Během týdne dorazí nová várka řemenů a pak teprve začne jízda, toto je jen rozcvička ve stylu co dům dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 @Kostra Řediteli, víš že su megatolerantní s extrémně vyvinutým vpičismem… mi je to fuckt fuk, o úzkoprsosti nemůže být tedy ani řeči, ale ty hodinky jsou bez tahu disproporční. To je, tvl, ať ti to nějak profesně připodobním, jako kdybys chtěl žárovku E27 našroubovat do patice se závitem E14, nebude to fungovat… Howgh, končím a trap se dál… bude tě to stát prachy, úsilí a čas. Nakonec to dopadne správně, toho já se nebojím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 2 hodinami, LovecK napsal: Už se na to vyser a smiř se s tím, že nejvíc jsou na tahu. Todle není PAM ani plech RLX… Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 On 9/18/2022 at 9:49 PM, DarylVanHorne said: Dnes jsem poprvé vyzkoušel Nautily, ale něco se mi na nich nějak nezdálo... Zeby tie Côtes de Geneve? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 7 hours ago, M3maniac said: Dnes oběd v lese . Si fotil hodinky a zabudol tocit, ze? Nejak to mas z jednej strany prihorete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 8 hodinami, bluman napsal: Zeby tie Côtes de Geneve? Aby toho nebylo málo, mám další "úlovky" - rovnou do sekce pro zasmání Ale jsou to kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se