kaktusář Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května PADI lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Sen splneny… uz fakt koncim… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května @huhu4d - Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Na šestou do fabriky tvořit hodnoty.... s Hanhart 417ES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května před 19 minutami, huhu4d napsal: Sen splneny… uz fakt koncim… Božííí, gratuluju! Jaktože jsi nakonec vzal modrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května laelia sincorana nekvetla několik let, dnes mě dost překvapila! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května před 31 minutami, Karussell napsal: Božííí, gratuluju! Jaktože jsi nakonec vzal modrý? Cena hrala rolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května před 12 hodinami, bluman napsal: Rozmyslam rovnakym smerom , len najprv musim vybrat, co by sa k nim najlepsie hodilo. Vidim to najskor na tmavo modru, s aligatorom sa neda stupit vedla, prip. jasterica, pstros ci nejaka podobna exotika by tiez nemusela byt zla. Alebo naopak, nieco jednoduche hladke, co by nechalo vyniknut krasu toho puzdra.. Ani by som moc nespekuloval, ale "podedily" dlhodoby velky neduh Seiko/GS, a to, ze spona nema ziadnu mikroregulaciu, a na tie poldieliky sa mi to prave netriafa na ruku . No snad tak, ako je to teraz trochu prilis volne, to bude v lete OK . Lebo inak je ten tah umelecke dielo sam osebe a super pohodlny. Doporučuji oslovit RC3 a určitě tento "problém" společně vyřešíte i s koncovkami doléhajícími přesně k pouzdru. Doporučuji, ale asi znáš a nebude to pro Tebe nová informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května (upraveno) @kaktusář paradni. Ja poprve venku s mikrorotorem. Sedi hezky Upraveno 9. května uživatelem nazdarhodiny obrazek se vzdy nahraje vzhuru nohama - chtel jsem upravit, ale nejde mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května před 14 minutami, nazdarhodiny napsal: @kaktusář paradni. Ja poprve venku s mikrorotorem. Sedi hezky děkuji hodinky parádní... pohled zespod nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Barvy mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Tak mi dorazil můj oblíbený Yorkshire Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května před 1 hodinou, chief napsal: Tak mi dorazil můj oblíbený Yorkshire Kde bereš? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Zrnity nástřk cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se