childe Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Dnes jsem vzal provětrat GS. Po pandách o nich na ruce ani nevím. Dal jsem na ně nový řemínek Comfytrooper. První dojem, že působí jako guma od trenýrek s přezkou a ten systém úchytu taky moc důvěry nevzbuzuje. Dávám mu dopoledne a odpoledne návrat ke cappuccinovému natu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října oncídko se furt otevírá dycky,když nasadím sarx, tak si říkám, že jsou to nejhezčí hodinky co mám nejlíp vystihují podstatu ideje hodinek. není tam nic navíc... ale jo, možná maj moc zdobné hrany! ale sednou mi líp než gs, které jsem dal na výměnu když jsem získal gs, tak jsem říkal, že vše ostatní může jít s klidem z domu :))) euforie opadla a už jdou z domu!!! takovej já jsem! hlavně mě nikdo nechtějte za kamaráda! jsem totiž evidentně blázen!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října (upraveno) 46 minutes ago, childe said: guma od trenýrek Presne! 46 minutes ago, childe said: odpoledne návrat ke cappuccinovému natu Spravne rozhodnutie Upraveno 15. října uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 53 minutami, childe napsal: Dnes jsem vzal provětrat GS. Po pandách o nich na ruce ani nevím. Dal jsem na ně nový řemínek Comfytrooper. První dojem, že působí jako guma od trenýrek s přezkou a ten systém úchytu taky moc důvěry nevzbuzuje. Dávám mu dopoledne a odpoledne návrat ke cappuccinovému natu Takové mám šle.Zkoušet můžeš co chceš,nej je cappuccino hadříkSpiše bych uvažoval o nějakém řemínku na zakázku v podobné barvě jako cappuccino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Dnes tu máme hmlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Před hodinou, kaktusář napsal: oncídko se furt otevírá dycky,když nasadím sarx, tak si říkám, že jsou to nejhezčí hodinky co mám nejlíp vystihují podstatu ideje hodinek. není tam nic navíc... ale jo, možná maj moc zdobné hrany! ale sednou mi líp než gs, které jsem dal na výměnu když jsem získal gs, tak jsem říkal, že vše ostatní může jít s klidem z domu :))) euforie opadla a už jdou z domu!!! takovej já jsem! hlavně mě nikdo nechtějte za kamaráda! jsem totiž evidentně blázen!! Pěkné to máte pane duchovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Definitivně jsem lehlAle Beňa mi dělá společnost 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Unclestrap dorazil a hned začal zdobit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Dneska na ruce o 1 centimetr méně. Vyměnil jsem dnes PAMy za PRIMy (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: Definitivně jsem lehlAle Beňa mi dělá společnost ja bych tam pral jeste neco modreho - modrou gumu? zajimalo b me jak to vypada s ruznejma kombinacema to me zajima u vsech hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Před hodinou, Filip eM napsal: Unclestrap dorazil a hned začal zdobit . vypadá to pěkně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Ranni serie 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Pořád Mido. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 34 minutami, Piplík napsal: Dneska na ruce o 1 centimetr méně. Vyměnil jsem dnes PAMy za PRIMy (-: Já dnes také Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Ten cifernik je fakt povedeny. 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Čteme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Dnes návrat k začátkům, je to 20 roků, co je mám..... 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Kolotoče 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 70 a 80 vintage diver … mechanika i CQ … Citizen 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se