jaryk66 Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Olejovky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince V čekárně to moc neutíká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince mlžka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Krásný den přejeme s chlupáčem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince XX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Datum vidím už opraveno 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Pořád jdou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Taky olejovky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Po dlhsej dobe som ich vzal do pracovneho procesu, aby nezleniveli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Na cestach 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 17 hodinami, mlsoun1 napsal: Díky,troje Seika po levé straně půjčené od pana faráře.Za to tam chybí mé Movado Bold,ProTreky a jedny vintage po dědečkovi.Takže kusově to je stejné Mas toho pozehnane,ale to sme my Chronomagori! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Tak už v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince SOHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince po všech možných peripetiích, výměnách, prodejích jsem se ustálil na této minisbírečce levných japonských a levných švýcarských hodinek (nejsou tam žádné drahé hodinky typu rlx, tudor, jlc, patek, panerai, Vacheron Constantin, zenith, omega, lange söhne, a mnoho dalších)... je to střídmá, prostá, jednoduchá sedmice, tři potápky, tři společenské a jedny fieldy (ty jsou úplně první mechaniky, které jsem vlastnil) a tak mohu skončit a už nic nepřidat ani neubrat a jsem v hodinkovém sběratelském nebíčku a to vše díky tomuto fóru... jsem vděčný za jeho existenci! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 8 minutami, kaktusář napsal: po všech možných peripetiích, výměnách, prodejích jsem se ustálil na této minisbírečce levných japonských a levných švýcarských hodinek (nejsou tam žádné drahé hodinky typu rlx, tudor, jlc, patek, panerai, Vacheron Constantin, zenith, omega, lange söhne, a mnoho dalších)... je to střídmá, prostá, jednoduchá sedmice, tři potápky, tři společenské a jedny fieldy (ty jsou úplně první mechaniky, které jsem vlastnil) a tak mohu skončit a už nic nepřidat ani neubrat a jsem v hodinkovém sběratelském nebíčku a to vše díky tomuto fóru... jsem vděčný za jeho existenci! já myslel, že je to prodejní sekce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se