MartinJe Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Swiss Watch Company. Titan, safír, antireflexní a 100 WR. Ale hlavně přesnost 3 s do plusu za týden. 2 3
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 49 minutami, MartinJe napsal: Swiss Watch Company. Titan, safír, antireflexní a 100 WR. Ale hlavně přesnost 3 s do plusu za týden. A kerýpa máš nejčkon na ruce?
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 12 hodinami, Divers napsal: Moc pěkná fotka 1
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 21 hodinami, Tomak napsal: Já tam vidim labuť …. 3
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 3 hodinami, horskjan napsal: Chčije a chčije. Ale ty moje ranní rituály musí být... ️️ Pěknej balanc s hrnečkem….. jo a ty Orisy taky fešný….. 1
Kostra Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Polárky na hadře, docela jim to sekne. Foto včerejší, ale na ruce jsou pořád. 8 1
Prochy68 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května (upraveno) Upraveno 18. května uživatelem Prochy68
chief Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Hello Mud Masters Sobotní lázeňská švihákovka 1
horskjan Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Pěknej balanc s hrnečkem….. jo a ty Orisy taky fešný….. Snažil jsem se, bylo to napínavý Díky, jo, jo, je to povedený kousek... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se