nazdarhodiny Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října (upraveno) vikend je tady Upraveno 17. října uživatelem nazdarhodiny 9 1
M@chino Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Konečně jsem našel čas na tento legendární kousek F91 … objednáno přímo z JP a přesto made in China … na ruku jdou obratem 1 2
M@chino Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 1 minutou, M@chino napsal: Konečně jsem našel čas na tento legendární kousek F91 … objednáno přímo z JP a přesto made in China … na ruku jdou obratem a na ruce … 3 1
mlsoun1 Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Nedám to jak Vít,nosit celý měsíc jeden kousek 10 2 3
LanaCroft Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Sice netuším kolik je hodin, ale děti ty hodinky milují 7 4 2
M@chino Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 1 minutou, LanaCroft napsal: Sice netuším kolik je hodin, ale děti ty hodinky milují Super … 1 1
mlsoun1 Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 7 minutami, sodekcz napsal: Krásné hodinky s ještě krásnějším pozadím
sodekcz Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října (upraveno) Díky. Musel jsem odskočit přiložit při sklizni jablóšek Tak trochu duševní lázně, protože v hokně v poslední době nějak nepěkný blázinec. Upraveno 17. října uživatelem sodekcz 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se