Klub300 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu (upraveno) Někdy modré a někdy černé Upraveno 2. listopadu uživatelem Klub300 5 1 3
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu Jede se nakupovat, Vánoce za rohem
Lukáš3 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu Před hodinou, mlsoun1 napsal: Už sestavuješ i Panerai?Jsou šik Jasný, chceš taky jedny?
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu před 48 minutami, Lukáš3 napsal: Jasný, chceš taky jedny? Jasně.Do Vánoc bych měl být doma,tak bych se mohl stavit
npavel Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu před 55 minutami, Daemonultimate napsal: Jede se nakupovat, Vánoce za rohem prosím co to je za cifernik?
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu před 1 minutou, npavel napsal: prosím co to je za cifernik? WFP242 je zdarma na Google Play
bluman Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu 9 hours ago, Vortex-Tempus said: instalaterske zaratsu
bluman Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2 hours ago, Roman85 said: Ten aventurin "svieti" ovela viac ako na inych fotkach. Je tak iny tento Tvoj konkretny kusok alebo je to sposobom nafotenia?
Gustaf Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu (upraveno) před 2 hodinami, Klub300 napsal: Někdy modré a někdy černé Jakou mají výšku? Já koukal na ty v automatu, ale při výšce 14,4mm na 40mm pouzdře mě asi chuť přešla. Upraveno 2. listopadu uživatelem Gustaf
Roman85 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu Ten aventurin "svieti" ovela viac ako na inych fotkach. Je tak iny tento Tvoj konkretny kusok alebo je to sposobom nafotenia?Ne, ty moje se tak třpytí pořád… je to normálně focené za umělého světla v kavárně telefonem vez filtru, jen trochu upravený kontrast 1 1
Zlý vlk Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu Na dušičkový víkend jsem nasadil řemen v odstínu Halloween Pumpkin 2 1
M@chino Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu … doplněny redukce na 20mm strap … pak tuning osvětlení … klíčenka … a následovat budou testy … obyčejný digošky a tolik zábavy …. 4 2
ATOM Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Hodinky bez limitu. Zvladnou se mnou vsechno, vodu, kolo, saunu i krumpac a lopatu 8 1
childe Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Úplně obyčejný model, s minimálním voděodolností, plastovou lunetou "aby se neřeklo" bez lumi a s ručním nátahem... ale nějak jim přicházím na chuť a posledních pár dnů jsem jiné na ruku nevzal. Ještě musím pořešit řemen, protože ten origo je hrůza a to nato vlastně taky i když to se dá aspoň nosit 5 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se