kuncák7 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Dnes na drsone. A to jsem se od 6 neodtrhl od compu a jen odpovídám :-(, a to to měl být den v terénu. 3
bluman Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu na uradoch nema zmysel machrovat s roladami 4 1
Arthur N. Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu před 36 minutami, bluman napsal: na uradoch nema zmysel machrovat s roladami Mne by se taky na vyrizovani papiru na urade hodily 1
Roman I. Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Si jednou necháš udělat kerku. A tater ti tam nacpe tyrkysovou. A je to motiv anglicky WAAF. Takže příběh pilotní. Tak co máš sakra dělat, Když se v prodejní sekci objeví britské pilotky s tyrkysovou barvou 5 2 5
Matej09 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu 1x v zivote defekt, dojazdove koleso "ako z bicykla" ma dnes zachranilo Sent from my SM-S711B using Tapatalk
Luky Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu před 9 hodinami, nazdarhodiny napsal: @nazdarhodiny do letadla fliegry jen jsem zkusil znovu ten kovovy tah, nad kterym jsem napoprve zlomil hul Dobře děláš, za mě nic lepšího než Pilot náramek snad ani není. Mám Navitimery radši na tahu než kůži. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se