Jehlan Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 2 hodinami, sodekcz napsal: Kdesi na pasece mišpule ? sběr ? 1
warann Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu Vintage Seiko a moudro z mistniho lesa 1 3
kofolik Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu V 27. 11. 2025 v 19:47, bacil.357 napsal: nákup těhle hodinek zvažuji... nemáte více fotek z reálného provozu? 1
kaktusář Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu dostal jsem hodinky děkuji @mlsoun1 a @childe jsou krásné 7 1
Juraj11 Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu dostal jsem hodinky děkuji [mention=6190]mlsoun1[/mention] a [mention=79616]childe[/mention] jsou krásnéSuper tah,krásně k nim sedí Asi nevíš co je to zač?Sent from my iPhone using Tapatalk 1
kaktusář Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 51 minutami, Juraj11 napsal: Super tah,krásně k nim sedí Asi nevíš co je to zač? Sent from my iPhone using Tapatalk jakoze pokud se ptáš na typ primek, tak jsou to tyhle https://www.prosteprim.cz/products/prim-sport-humberto
kaktusář Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 1 hodinou, Juraj11 napsal: Super tah,krásně k nim sedí Asi nevíš co je to zač? Sent from my iPhone using Tapatalk teď mi došlo, že ses možná ptal na typ tahu já ty hodinky dostal a nevím, jaký je původ tahu... ale zatím mi nesedí, tak jsem to musel přehodit, je mi velký a neumím ho zmenšit :)) omlouvám se tedy, jestli jsem tě nepochopil
Juraj11 Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu teď mi došlo, že ses možná ptal na typ tahu já ty hodinky dostal a nevím, jaký je původ tahu... ale zatím mi nesedí, tak jsem to musel přehodit, je mi velký a neumím ho zmenšit ) omlouvám se tedy, jestli jsem tě nepochopil V pohodě,myslel jsem zrovna ten tahSent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 3 hodinami, Lukáš3 napsal: No ty kraso 2
YPO Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu koukám mám ruku jak vopičák, ale nějak s tím už dožiju 2x divers 6 2
Filip eM Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu V 28. 11. 2025 v 15:42, Lukáš3 napsal: Dneska titan 55g celkem!! Za mě… zatím tvůj nejlepší počin 1 1
JakubSpiel Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu Hydry jedine na gume, ťah je pre mňa nenositeľný… 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se