Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

Ohm-Aztec: Nevim čéče.. 18 - 18,5cm třeba? Jsem sám překvapenej, že mi nepřijdou nějak přehnaně velký, ani naživo.
 Mimochodem, jak končí na konci září Breitling butik v Pařížský, dnes nákup týdle origo gumy s následujícim balením za 850 Kč:) 

 

8A6FD892-2FF2-4372-A4AB-8EDE539ED379.jpeg

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi jo, prej propříště Carollinum a Dušák. Jinak tam maj ještě dost koženejch origo řemenů za půlku, gumy už většinou jen na překlápěčky. Jako Breitling guma za půlku je pecka, kůže za půlku furt drahá, ale dejme tomu. Jo a celkem dost kovovejch náramků, včetně meshe, za půl.

 Jinak všechny skladový hodinky mínus 30%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@warann Nechybí - v lightboxu by už by se jich víc blbě aranžovalo, nemluvě o neustále přibývajících chmatancích... :grrr:

IMG_0719.jpg.8b3f6e5fe8f0e01b70c2391ad873f24e.jpg

  • Titanové GS jsou jak origami z papíru - lehounké a nestudí (ráno jsem nasadil "vymrzlé" GO a normálně musely zase dolů). 
  • Rozměrově jsou všecky ± stejné (s o to větší švandu mám ze současných Rolexáckých "válek o milimetr"), díky tvaru nožek na ruce bezkonkurenčně nejlíp sedí GS.
  • DJ41 (ve skutečnosti jen 39,75) jsou díky zkosené lunetě a oblým tenčím bokům subjektivně o třídu příjemnější než opticky "macaté" 40mm Sub/GMT.
  • Chrona od GO jsou samozřejmě o milimetřík tlustší, ale to už je samozřejmě jiná kategorie hodinek, kde hodně dělá i masivní ocelový tah. 
  • Na (tomhle provedení) DJ41 mě na ruce nejvíc baví kombinace Fluted lunety a Jubilee, které zajímavým způsobem kontrastují s hladkou "oyster" základnou. 
  • Fajn jsou na nich i klasické ručičky a indexy s poctivou luminiscencí, já ty všudypřítomné "potápkové" koblihy a mercedes v pidiciferníčku prostě nemusím. 
  • Springdrive u GS je technologicky bez pardonu o půl století napřed - a nejenom v "zasklení" a čitelnosti datumky z libovolného úhlu. 
  • V šeru vedou díky kontrastu a luminiscenci samozřejmě DJ (u GO jsou po hodině v šeru viditelné už jen rafiky, zatímco na Snowflake NIC) - ale do echt šera mám Nocturnal a do tmy Traser.  

Každopádně jsem rád, že je furt z čeho vybírat - život OWG musí bejt nuda a jeden velkej kompromis, i kdyby to byly platinové Pateky :speak_cool: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...