Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

před 3 minutami, snake napsal:

@ragu prosimte - fakt se Ti zdaj tyhle lepší než ty nový vlnky? - případně proč?

Díky moc za postřehy...

Nemyslím si, že jsou lepší, jsou jiný. Vlnky jsem měl skoro rok a přestaly mě bavit, zkusím to shrnout, nebudu moc řešit technologický rozdíly.

Vlnky - skvělý hodinky s historií. Nová reference mi po čase začala připadat taková moc lesklá/flashy a přerostlá, prostě mi tam chyběla ta jednoduchost a pohodlí staré reference s vlnkama. Starší buzna tah se mi taky líbil víc (i předchozí keramická reference) a ta nová verze má navíc docela velkou sponu, což na moje malý zápěstí není nic moc. Zároveň jak jsou ty nový keramiky celý flashy, větší a ještě mají vlnky, přišlo mi po čase že se toho na těch hodinkách děje až moc - někdy to bylo skvělý, někdy mě to štvalo. Ale jsou to všechno subjektivní pocity, bondovky jsou skvělý hodinky.

 

Heritage - líbí se mi vintage vzhled, jednodušší a čistější. Tah je pro mě pohodlnější. Líbí se mi sandwich dial a ručky (oprotí bondovským skeletonům) jsou navíc přehlednější. Celkově mi ty hodinky přijdou takový elegantnější a civilnější. 

 

Longstoryshort - jak vlnky tak tyhle heritage jsou skvělý hodinky, tyhle heritage se mi aktuálně prostě líbí o trošku víc. A oboje si nechávat nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...