Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

před 1 minutou, michalval napsal:


Byl to impulsivni nakup, a muzes za to Ty Vlasto emoji1.png Kdyz jsi psal ze uz je mas objednane, tak jsem doufal ze to nejsou tyhle z Koscomu. Byl to blazinec: volal jsem do Koscomu, jestli je fakt maji a jestli nejsou rezervovane. Pak jsem musel rozbit prasatko a jel jsem do Praglu. Prvni dojem je ten, ze jsem neco takoveho na ruce jeste nemel. Ale jsem nadseny. Nejakou chlubirnu bych casem udelat a tam to sepsat. Hodinky super, ten nato remen mi k tomu ale vubec nesedi. Je to proste hadr, akorat ma sponu MB. A neni tim padem videt to uzasny dynko. Urcite to prehodim na nejaky kozeny remen.

Jasný, s Koscomem jsem byl v kontaktu, ale moje objednávka již frčí a snad se blíží ke zdárnému konci, tak jsem je odmítl. Řemen by měl být v pohodě, navíc vyráběný velmi zajímavou technologií z dlouhou tradicí, a prý obrovskou výhodou je že velmi rychle schne. Samozřejmě je blbý že není vidět dýnko, takže kožený řemen must be ;) Klidně pokud týden, dva počkáš a mě to dopadne, můžeme udělat společnou objednávku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, s Koscomem jsem byl v kontaktu, ale moje objednávka již frčí a snad se blíží ke zdárnému konci, tak jsem je odmítl. Řemen by měl být v pohodě, navíc vyráběný velmi zajímavou technologií z dlouhou tradicí, a prý obrovskou výhodou je že velmi rychle schne. Samozřejmě je blbý že není vidět dýnko, takže kožený řemen must be  Klidně pokud týden, dva počkáš a mě to dopadne, můžeme udělat společnou objednávku. 

Tady je to dýnko. Hodne se keskne, kdyz jeste neni patina, takze se to foti docela blbe. S tim hadrem to dva tydny asi vydrzim, jeste nemam nic vytipovaneho. Tak se tesim ze tady budeme brzy dva exoti
430c049ee2f5c9ee4ffc05cf2e520394.jpg448f8e87554551b7223918502e78e4a3.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, African napsal:

Díky, krása nesmírná...teď už se mnou musíš letět za rok na Aconcaguu, nedá se nic dělat kamaráde ;) 

😁 Tak nikdy neříkej nikdy že?

Začneme ale tím Reinhold Messner Geosphere minisrazem až je budeš mít, jo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...