Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

@Vit @ondrejm @snake
Díky kluci. Váhal jsem dlouho, ale stejně nikde nebyly k dostání. A nejsou pořád. Neznám, ani nevím o nikom, kdo by je ve sbírce měl.
Objednaný na začátku roku, dorazily minulej týden. Vyrobí jich údajně jen pár desítek kusů za rok.

Mám pár výhrad, některý nejsou úplně triviální, ale i přesto jsou to velmi speciální hodinky a z celý Breitling produkce jsou vlastně jediný, který mě nějak hlouběji oslovujou a jsou nezastupitelný.

Salmon dial (někdy nazývaný copper) překvapivě odpovídá promo fotkám (narozdíl například od B01 Pistachio) a má skutečně vyjímečné místo nejen v celé kolekci, ale i v současné celé produkci Breitlingu.

Nabízí se logicky srovnání s PP 5270, ale je úsměvný, protože obě firmy vyvíjeli tenhle design téměř souběžně, originální B 508 i PP 1518 vychází z dobový myšlenky a inovace.

V každém případě jsem B řemen sundal a odložil, sice je to krokouš, ale není těch hodinek hoden. Nechám asi udělat zakázkový, který je bude lépe reprezentovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, JoyStick napsal:

...

698678A7-6F74-4697-B41A-8AFC6B98828E.thumb.jpeg.5f6fa1426bdafc2bf782bad1899f2171.jpeg

Maly hodinky s ruzovym cifrem a vozvejkanejma indexama, no mas vodvahu chlape !

Alespon, ze ti ladej se zbytkem  nepomalovany kuze na ruce 😉 

Krasnej kousek, kterej nema "kazdej druhej". Doufam, ze je budes nosit, a neskoncej jen jako sbirkovy v trezoru. Uzivej !

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@gregorianovic kšiltofkovej nejsem, takže jich mám pár od různejch značek, můžu Ti je nabídnout všechny :) 

@Kid_A Jeden z rozporuplných bodů. Engagement je snad nejplynulejší co jsem kdy měl v ruce, ovšem reset má dlouhou páku a od toho měkkýho jemnýho kliku to má sakra daleko. Celá ta konstrukce toho strojku je velmi zvláštní, ale začínám to asi vidět jako sadu unikátních charakteristik, které asi nikdo nezreplikuje :) 

@honza71 Hele oni zas tak malý nejsou, 42mm ale jsou vážně geniálně zkonstruovaný. Snesl bych ještě 1-2mm, ale takhle jsou krásně univerzální. No a ten lososovej ciferník je prostě boží :) A bude mi to ladit v létě k lososový košili :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, JoyStick napsal:

 

Osobně mě to nezaujalo, ale neměl jsem to v ruce. Jaký je to v reálu? 

velmi prijemne na ruce, relativne ploche, 40,5mm mi prijde jako idealni velikost. rychloupinak tahu umoznujici vymenu za kuzi a brzy gumu, zahy take pry mikro adjustace. muj hlavni dojem - zamerne understated. dial se mi libi, celkove zpracovani - nevim, jestli tim, ze to byl prototyp - bych cekal lepsi, nenasazeny tah ma z venkovni strany celkem ostre clanky, na ruce se to ale uz krasne “zaobli”, korunka je takova trochu nicemna.  strojek je opravdu nadherny, vyfotit jsem ho poradne neumel, kazdopadne pro me highlight. na jednu stranu je super, ze se da volit mezi castecne lestenym a uplne brousenym tahem, barvou vterinovky, variantami indexu 12, ale zase bych pri cenovce pul mega ocekaval, ze uz maji sami jasno, jak ty hodinky maji vypadat😀 kdyz jsem se ptal, jak se jim prodavaji, pan zaril a rikal, ze se jim velmi dari, bylo videt, ze se chteji porad zlepsovat. takze za me celkove velmi sympaticke s potencialem. za ty penize bych si ale koupil neco jineho. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, JoyStick napsal:

@gregorianovic 

@Kid_A

@honza71 Hele oni zas tak malý nejsou, 42mm ale jsou vážně geniálně zkonstruovaný. Snesl bych ještě 1-2mm, ale takhle jsou krásně univerzální. No a ten lososovej ciferník je prostě boží :) A bude mi to ladit v létě k lososový košili :D 

Jsem zaskocen. Z te fotky vypadaji na zapesti opravdu male a tipoval jsem nejakych 38 / 39 mm. 

Lososova kosile, pripadne alespon lososovy kalhoty jsou must pro svihaka s ruzovejma hodinkama, to je jasny. Ani na vterinu jsem si nepomyslel, ze bys to nosil k modrymu triku se trema a vice pruhama :D

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...